Modern Warfare - dupla XP a szezonkezdésig

  • Írta: szlav
  • 2019. november 28.
  • Hír
Link másolása
Alacsonyan szállnak mostanában a Call of Duty: Modern Warfare hírei és újdonságai. December 2-ig kétszeres szorzóval gyűjthetjük a tapasztalati pontokat, így behúzhatjuk az utolsó szinteket még az első Season kezdete előtt.

Még el sem kezdődött a Call of Duty: Modern Warfare első szezonja, de így sincs időnk a pihenésre - mi lesz majd, ha már a Battle Passt is farmolhatjuk? Az Infinity Ward december 2-ig dupla XP-s hosszú hétvégét tart, így itt a tökéletes alkalom, hogy behozzuk a lemaradást, vagy elérjük az előszezonra kiszemelt céljainkat. Fontos kiemelni, hogy nem csak a hagyományos tapasztalati pontok duplázódnak, de a Weapon XP is, tehát kétszeres sebességgel fejleszthetjük a fegyvereinket is.

A nagy hajrá épp a december 3-án érkező Season 1-ig tart majd, amely több (régi)új pályát, egy pár új fegyvert, egy új operátort, még több multis játékmódot és pár Spec Ops-újdonságot hoz magával, na meg persze a mostanában divatos Battle Pass-rendszert. Addig is akadnak azonban egyedi tennivalóink, hiszen néhány napja élesedett a 2v2-es Gunfight Tournament is, melynek keretei között egyedi kozmetikai jutalmakat szerezhetünk.

10.
10.
#6: Ez nem egyedi szokas, csak nem olvasol kulfoldi forumokat.
7.
7.
r3dman
Semmi nem jó a Magyar parasztnak.Ha ingyen van az se jó ha pénzért az se.Csak a siránkozás megy állandóan ezen az oldalon minden témában.
6.
6.
r3dman
Semmi nem jó a Magyar parasztnak.Ha ingyen van az se jó ha pénzért az se.Csak a siránkozás megy állandóan ezen az oldalon minden témában.
5.
5.
shatterhand
De most miba gond? Eddig az,hogy minek skin. Most meg az a baj,hogy nincs napi 8orad farmolni.
En jatszani megyek. Nem fogok se többet,se kevesebbet jatszani csak azert,hogy legyen vmi kifarmolva. Ugyanugy alap 3fegyvert használok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...