Modern Warfare - dupla XP a szezonkezdésig

Alacsonyan szállnak mostanában a Call of Duty: Modern Warfare hírei és újdonságai. December 2-ig kétszeres szorzóval gyűjthetjük a tapasztalati pontokat, így behúzhatjuk az utolsó szinteket még az első Season kezdete előtt.
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
#6: Ez nem egyedi szokas, csak nem olvasol kulfoldi forumokat.
#9
#5
Itt az a gond, hogy a MWR-be még mindig tud dobni a gép olyat ami esetleg még nincs meg, játékkal feloldva, ingyen és nem vagyok időkeret közé behatárolva.
#8
#7: Brhaaaa brhaaa
#7
Semmi nem jó a Magyar parasztnak.Ha ingyen van az se jó ha pénzért az se.Csak a siránkozás megy állandóan ezen az oldalon minden témában.
#6
Semmi nem jó a Magyar parasztnak.Ha ingyen van az se jó ha pénzért az se.Csak a siránkozás megy állandóan ezen az oldalon minden témában.
#5
De most miba gond? Eddig az,hogy minek skin. Most meg az a baj,hogy nincs napi 8orad farmolni.
En jatszani megyek. Nem fogok se többet,se kevesebbet jatszani csak azert,hogy legyen vmi kifarmolva. Ugyanugy alap 3fegyvert használok.
#4
#1: a BF5 ben is ez megy a gyökér tides of warral, amíg tart a szezon addig megcsinálhatod a küldetéseket és akkor megkapod a végén a fegyvert vagy skint, ha meg dolgozol vagy családod van stb és nincs egy rahedli időd ezeket megcsinálni akkor utána company coinnal megveheted, de ha nincs CC-d akkor valós pénzért még tudsz venni... Idióta egy rendszer
#3
csak én vagyok a hülye, vagy kivették az XP Boostokat? Amikor megjelent volt egy csomó 1 órás meg fél órás xp boostom, de egy ideje eltűntek, és hiába fejlődök nem kapok egyet se, és még az opciója feliratát se látom, régen a lobbyban R3-at kellett nyomni a ps kontrolleren, most hiába nyomkodom nem jön elő :D
#2
Max rank-on semmit nem dobott a játék 1 fegyveren kívül amit nem is fogok használni...
#1
Nagyszerű! Sikerül ebből is egy nagy grindelős szarságot csinálni. Tehát az lesz a menet, ha kell extra cucc akkor kifarmolhatod, ha van 60 napra lebontva napi 8 órád játékra! Ha nem érsz a végére akkor zsebbe nyúlsz, vagy így jártál. És a poén az, hogy jön utána a szezon 2,3,4.... :D Hurrá, ezt jól kiharcolta magának a játékos közösség :D