Sonicnak szentelték az új Humble Bundle-t

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 28.
  • Akció
Link másolása
Most, hogy elcsitultak a hullámok a Sonic-film körül, ünnepeljünk együtt az új Humble Bundle-lel - amit történetesen teljes mértékben a kék sündisznónak szentelt a Humble csapata.

December 17-ig érhető el az új Humble Bundle, amelyet teljes mértékben a Sonic-sorozatnak szenteltek a szervezők. A felállás a szokásos: annyi pénzt fizetünk be az akcióra, amennyit szeretnénk, a befizetésünket pedig tetszőleges arányban oszthatjuk szét a résztvevő jótékonysági szervezet, a készítők és a Humble csapata között.

A különböző mértékű befizetéseket természetesen különböző "jutalmakkal" honorálják: ha legalább 1 dollárt rászánunk a dologra, akkor miénk lehet a Sonic Adventure 2 és annak Battle DLC-je, a Sonic 3 & Knuckles, a Sonic CD, a Sonic the Hedgehog 4 első epizódja és a Sonic Adventure DX.

A befizetések átlagán felüli összegért (ez most 6,06 dollár) a Sonic Generations Collection, a Sonic: Lost World, a Sonic the Hedgehog 4 második epizódja és a Sonic & Sega All-Stars Racing is a miénk lehet, míg 10 dollárért a Sonic Maniát és annak Encore DLC-jét, illetve a Sonic Forcest is hozzácsaphatjuk a gyűjteményünkhöz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...