Dragon Ball Z: Kakarot - így válhat Goku erősebbé

  • Írta: szlav
  • 2019. november 29.
  • Videó
Link másolása
A Bandai Namco egy újabb, ezúttal majdnem négyperces előzetessel készíti a Dragon Ball-rajongókat a januárban érkező akció-RPG-re. A játék különféle rendszereit bemutató videó több újdonságról is lerántja a leplet.

Egy tartalmas előzetessel jelentkezett a Bandai Namco a hamarosan polcokra kerülő Dragon Ball Z: Kakarot kapcsán, és habár a videó japán nyelvű, láthatunk benne annyi fontosabb játékelemet, amelyek miatt kár lenne elsiklani felette.

Vérbeli nyílt világú akció-szerepjáték lévén nem csak a bunyózásról szól majd Goku kalandja (habár kétségtelen, hogy ebből sem lesz hiány). Meg kell dolgoznunk azért, hogy főhősünk elérje a maximális potenciálját, ez pedig sok-sok minijátékot, mellékküldetést és egyéb feladatot jelent. A világban számtalan kihívással találkozhatunk, melyeket teljesítve Goku tapasztalati pontot szerez, ezeket pedig beválthatjuk újabb képességekre és azok fejlesztéseire.

A bemutató során komoly hangsúlyt kapott a főzés és az evés, hiszen ez is egy mód lesz arra, hogy főhősünk igazán naggyá váljon. Az anime-tradíciókhoz hűen zavarba ejtően étvágygerjesztő rajzokon láthatjuk majd az ételeket, amiket aztán Goku és társai villámsebességgel lapátolnak be - erre egy külön minijáték épül.

A Dragon Ball Z: Kakarot január 16-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
Krezy
Végre egy Dragon Ball játék ami még érdekel is,hmm..
3.
3.
cyberstaker
Már rég vártam valami hasonlóra, jó lesz ez :)
2.
2.
strike19
Azért még mindig van potenciál a Dragon Ball Univerzumba.
1.
1.
hedzsooo
Előrendelve, nálam ez lesz az első 2020-as játék, amivel a kövi évet majd bekezdem! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...