Teljesen új motort használ majd a Diablo IV

A Blizzard az AusGamernek adott interjúban erősítette meg, hogy technikai fronton is komoly változásokat eszközöltek, így a Diablo negyedik felvonását egy teljesen új, fizikaalapú renderelést alkalmazó engine hajtja majd meg.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#8
Hab
#6: Diablo mindig is a farmolásról szólt, csak régen jóval nehezebb volt a max szintet elérni, és maga a fejlődési rendszer sokkal érdekesebb volt a 2. részben.
#7
#6: Az az igazság, hogy ez regen is errol szolt, farmolni kell, egy vegigjatszassal nem lesz meg az ahitott felszereles az tuti. Ez a lenyege.
#6
Új motor helyett inkább azzal foglalkoznának hogy ne egy unalmas farmolás legyen az egész, fogadok ugyanazokat a szetteket farmolom majd hetekig, a jobb statokért...a diablo 3ban a legjobb játékélményem a fejlődés volt, amint elértem max szintre és csak mentem előre a riftekben, semmi élvezhető nem volt benne. A diablo 2-höz meg van egy olyan mod (sigma) amit mindnekinek ajánlok aki nem grafika meg élsimítás b**i, hanem JÁTSZANI és SZÓRAKOZNI akar minőségi játékkal
#5
#4: Szerintem is jól néz ki, ebben a stílusban fasza dolgokat lehet alkotni, csak kevésbé időtálló, mint a "rajzfilmes". De nem baj, nekem ez jobban bejön, amúgy sem játszok évekig ezekkel a játékokkal :)
#4
#3: Nem látták? Annyira nyilvánvaló volt, hogy új motor van alatta, hogy csak az nem vette észre, aki nem akarta. :-D Ne már. Ordított róla, hogy új motort használnak. Ami nem mellesleg, egész pofás.
#3
#2: Mert nem látták
#2
Ha ennek hírértéke van, akkor miért nem akkor lett kiírva az egész világra, amikor az első képek és videók alatt az újságírók látták a saját kibaszott szemükkel, hogy új a motor?
#1
A Sacredben jo vol a zoom, ide is legalabb olyan kene!