Earthbreakers - a C&C: Renegade szellemi örököse

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Petroglyph jelenleg egy olyan játékon dolgozik amit nyugodtan tekinthetünk a Command & Conquer: Renegade szellemi örökösének. Az Earthbreakers egy FPS/RTS hibrid lesz, ahol egyszerre kell építkeznünk és másokat leigáznunk.

A Petroglyph váratlanul bemutatta legújabb játékát, az Earthbreakerst, ami lényegében a Command & Conquer: Renegade szellemi örököse. A játék egyszerre belső nézetes lövölde és RTS, így nem meglepő módon nem csak védelmet kell nyújtanunk a szükséges nyersanyagot begyűjtőknek, de új járműveket, épületeket is építenünk kell, hogy a fejlesztéseknek köszönhetően könnyebben tudjunk majd lecsapni az ellenséges bázisokra.

A játékban lesz 12 különböző karakterosztály és 6 vezethető jármű. Kapunk gyakorlómódot, a játékosok akár saját szervereket is tudnak majd indítani, ha pedig nagyobb összecsapásokra vágyunk, akkor csapatonként a 32 fős limit lesz a maximum, de ezt a térképek mérete is befolyásolja.

A játék valamikor jövőre jelenik meg, kizárólag PC-re.

5.
5.
user101
A C&C Renegade-et nagyon szerettem, de tudtommal abban nem kellett építkezni. Nekem ez így biztos kihagyós, egy sima FPS-nek jobban örültem volna... :(
3.
3.
Perseus84
Jaj ilyet neeee. Inkabb nee....
2.
2.
bitbandita
A legjobb rts/fps hibrid a Battlezone volt. Na abból el tudnék viselni kellene egy új rész.
1.
1.
Ooorky
Petroglyph utolsó sikeres játéka a SW: Empire at War volt. Utána csináltak egy zseniális Universe at War-t, ami a kasszáknál akkora bukó lett, hogy azóta csak low budget ZS cuccokat csináltak (kivéve Grey Goo-t ami egész kellemes AA cucc volt, egy pofátlanul lehúzós DLC-vel).

Ha MMO próbálkozásaikat nézem, akkor nem jósolok ennek se nagy jövőt. Először bepróbálkoztak vmi MOBA-val ami 3 évig volt béta, minden évben átnevezték, végül lelőtték. Mellette volt egy online only rts-ük, ha jól emlékszem 3v3 pvp és 5vAI volt benne, majd az is nevet váltott és átalakították MOBA-vá ahol mindenki 3 egységet irányíthatott kő-papír-ollózva az ellenséggel, ezt is lelőtték 2 év bétázás után...

Sajnálom, hogy erre a sorsra jutottak az egykori Westwood-os fejlesztők :-(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...