Rejtélyes utalások a Bluepoint Games új projektjére

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 30.
  • Teaser
Link másolása
A Bluepoint Games a halloweeni Twitter-bejegyzése után ezúttal hálaadáskor is játékra invitálta a rajongókat. Ezúttal egy versben rejtettek el olyan utalásokat, amelyek a következő projektjükre vonatkoznak.

Továbbra is rejtély, pontosan melyik klasszikus felújításán dolgozik a Bluepoint Games, a csapat viszont mindent megtesz annak érdekében, hogy jól elrejtett morzsákat szórjon szét a rajongóknak; legutóbb halloweenkor érkezett tőlük egy rejtélyes Twitter-bejegyzés, akkor sokan úgy vélték, hogy a Syphon Filter vagy a Castlevania: Symphony of the Night kaphat remake-et.

Sokkal biztosabb azonban, hogy a régóta pletykált Demon's Souls lesz a befutó és a hálaadás alkalmából elkövetett friss Twitter-bejegyzés is inkább ebbe az irányba mutat. Most egy verset kaptak a rajongók, amelyekben a köszönetnyilvánítás mellett találunk olyan szavakat is, mint a vér, a genezis, a vadak vagy az újra meggyulladó lángok.

Ezek sokkal közelebb állnak a Demon's Soulshoz, de egyesek szerint inkább az első PlayStationre megjelent The Legend of Dragoon lesz a befutó. Bárhogy is lesz, a projekt PlayStation 5-re készül, és nem kizárt, hogy az idei The Game Awardson már hallunk róla valamit.

2.
2.
KopyAti
Akkor az ICO-ra várhatok! :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...