The Game Awards - az Elden Ring is ott lesz?

Az IGN közel-keleti kiadása az Instagramon arról írt, hogy az idei E3-on bemutatott vadonatúj From Software-játék, a George R. R. Martinnal közösen fejlesztett Elden Ring is ott lesz az idei The Game Awardson.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
#9: Hát azért annyira nem lehet kezdetleges fázisban,hiszen a Dark Souls 3 Ringed City dlc után kezdtek bele a játék fejlesztésébe és az se ma volt már :D plusz közölték,hogy erre a generációra jön a játék..
Annyira azért csak nincs már távol a bűvös időpont :D
#11
#10: Nem, megjelenési időpontról van szó. Az ign.hu cikkében is ez van:

"A kép melletti IGN-es kommentben pedig (kösz, Google fordító!) kb. az áll, hogy az Elden Ringhez is érkezik egy bemutató, és megkapjuk a játék megjelenési dátumát. A közel-keleti IGN pedig még azt is tudni véli a szöveg tanúsága szerint, hogy az új Souls-like játék 2020 elején fog a boltokba kerülni."
#10
#9: A megjelenés időpontjának felfedése lesz 2020 elején nem a játék megjelenése.
#9
"illetve megismerhetjük a megjelenési időpontját is. Ez utóbbi az IGN szerint 2020 elején lesz esedékes."

What? Nem arról volt szó az E3-as trailer után, hogy még nagyon korai fázisban vannak és legalább két év mire lesz ebből valami? Ezért nem kaptunk gameplay-t sem. Most meg 2020 elejét saccolják... Csak ne csússzon rá a CP2077-re (meg a Wasteland 3-ra, meg a TLoU2-re, meg az esetleges Dying Light 2-re :D ). Jó lenne egy februári megjelenés, bár szerintem kamu az egész.
A Desperados 3-ról is jöhetne valami infó, legutóbb még 2019-es megjelenésről volt szó, azóta néma csend.
#8
#7: Pontosan, utána pedig az összes soron következő NPC elmondja az épp aktuális küldetést, ha pedig nem azt, akkor a lore-t bővítik tovább a mondókáikkal. Az ilyen lusta felfogás miatt van az, hogy a Skyrimben már egy batár nagy nyíl mutatja merre van az arra, a Morrowindben pedig még neked kellett kiokoskodnod a küldetés leírása alapján, hogy merre is kell menni. Ha már RPG, akkor sokkal inkább az utóbbi megoldás a nyerőbb szerintem:)
#7
#5: Akkor te simán csak hülye vagy és nem figyelsz semmire. Konkrétan az első npc elmondja az asylumban.
#6
#5: A DS minden csak nem értelmetlen nem játszottál vele eleget, hogy megtudd mit miért kell csinálni.
#5
#4: Azért, hogy legyen értékelhető történet, és karakterek a játékban. A DS eket azért hagytam abba 1-2 óra játék után, mert értelmetlen lézengés volt az egész. Fogalmad sem volt arról, miért kellene lenyomnod az ellenfeleket a pályán .
#4
#3: Én ezt az egész martinos dolgot nem értem.. minek ő ide?
#3
meg jo h nem martinon mulik mert ez sem jelenne meg soha mint a tronok harca konyvek
#2
Na erre kíváncsi leszek, bár az open world-től tartok kicsit..
#1