Kémfotó a PlayStation 5 dev kitjéről

Megérkezett az első jó minőségű fotó a PlayStation 5 fejlesztőknek szánt kiadásáról. Persze a kép inkább csak érdekesség, elvégre a boltokba kerülő végleges változat egyáltalán nem így fog kinézni.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#52
#51: Figyelj aranyom, én tök jól elvoltam nélküled, egyszerűen leírtam a véleményem, hozzád sem szóltam, erre te kezdtél el nekem haterezni, most meg hüppögsz, hogy le lettél fanboyozva... csak gratulálni tudok, igazi IQ betyár vagy.

#50: Na szerintem se kezdjük el, mert ott is vagy négyen magyarázták el neked háromféleképpen, hogy miért bődületes nagy baromság amit leírtál, de te még mindig abban a hitben élsz, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter...
#51
#49: Egyébként gratulálok, hogy egy olyan komplementációban, ahol mindenki kb. egyetért abban, hogy összességében jobb a One controller, és személy szerint még én is leírom, hogy PC-n azzal játszom, te képes vagy fanbojozni akárkit... GG... Érett elme vagy.
#50
#49: Azt írtam, hogy a kinecthez képest, és indokoltam, hogy miért, amire nem nagyon kaptam érdemi cáfolatot azon kívül, hogy a kinect milyen sikeres mert kiszórták 30 millió embernek, akik aztán azóta is a spájzban tartják a 4 éve lejárt befőttekkel egy polcon. De az lehet sok szöveg volt, többszörösösen összetett mondatokkal és számokon túlmutató mércékkel, így megértem, ha nem sikerült megérteni. :)

Na de ne kezdjük el megint itt is, lehet oda menni, nekifutni még egyszer ha gondolod.

Egyébként neked kéne elgondolkodni azon, hogy ki a fanboj, ha egy minimális kritika hallatán is úgy érzed, mintha megujjazták volna a kedvenc macskád :). Amúgy is píszímászterrész, hülyegyerek... :)
#49
#48: Nem csodálom, hogy megkaptad lassan már kamgecam szintjén tolod a kékvérűséget.
A hülyeségről meg annyit, hogy azt kanyar nélkül leírtad, hogy a PSVR egy sikertörténet. XD
#48
#45: Igen, miután volt pofám bírálni a MS működését ebben a genben és emiatt a sok objektív csávótól megkaptam, hogy mekkora fanboj vagyok (és még a Sony játékai is tetszenek), így gondoltam megkönnyítem sokak életét és beraktam egy "adekvát" ikont. Egy vicc amúgy.

Ettől még soha nem írnék olyan hülyeséget mondjuk, hogy hejjdejó a Nintendo build quality mondjuk. :)
#45
#44: Mondja a "God hates Xbox One" ikonos csávó...
Nekem semmi bajom a Sony-val, de se konzolban se kontrollerben nem képesek minőséget gyártani. Cserébe elsőrangú játékkiadók.
#44
#42: Azért ennyire ne légy látványosan Sony hater... :)
#43
#39: Egyetértek. De a build qualityben is jobb a box összességében. Összességében még így is inkább xbox controllerrel játszom PC-n, amikor arra kerül a sor.
#42
#38: Még az Xbox One utáni helyet sem üti meg a DS4, mertt ott a Switch Pro controllerre van.
#40
Tudom devkit, valószínű a végleges változni fog. De. A ps4 devkit egy téglatest. Ugyanúgy ahogy a ps4 is ha eltekintünk a 45 fokos levágasoktól. Feltételezem, hogy az alaplap a devkitben és a végső konzolban majdnem egyforma, ha nem éppen pont ugyanaz. Így max a perifériákkal variálnak a kettő között. Kicsit szellősebben elhelyezve mindent. Értsd olvasó, tárhely, hűtés, táp, plusz diagnosztika képernyő a devkitben. Szóval ha nincs külön két gyártósor a devkit és az alapgép paneljainak gyártására, amit nem hiszek mert ezek mindig mocskos nagy beruházások, és pár ezer vagy tízezer gépért egy komplett gépsort egy hülye sem üzemel be, akkor biza a nyák ami a devkitben van és ilyen formára van tervezve, ilyen formájú lesz az alapgépben is. Szóval szerintem nagy az esélye, hogy bőven hasonló kinézetű lesz a végleges gép, mint a devkit. Max karcsúbb, meg laposabb.
#38
#12: Viszont kontrollerben a Sony a nyerő: masszívabb, jobb minőségű (szerintem), mint a box kontrollere. Mondom ezt xbxox tulajként.
#37
#36: Igen én is arról olvasgattam, hogy ismét sikerült egy várhatóan nagy ugrás előtti technikákat bevállogatni a konzolokba... nem tudom ez miért éri meg nekik, de hát ők a szakik.
Állítólag 2 évente van nagyobb változás főleg az intelnél és 4-6 évente igazán meghatározó ugrás. Azt írták , hogy a mostani technika pedig pont ennek a hosszabb ciklusnak a végéről származik... Nem baj meglátjuk nekem a PS4 is tetszett úgy ahogy vólt :) (Azért kíváncsi leszek, hogy egy most megjelenő RDR2 vagy Cyberpunk 2077 tud-e maximumon futatni a jövőre megjelenő konzol ???)
#35
#34: *nekem elég a mostani erő is

egy szerkesztés gombra befizetnék...
#34
#29: A színeknek én is örülnék csak akkor legyen lehetőség választani az elején. Ha már japán én benbeveznék egy iro-urushi stílusú porcelán lakkos hatású gépre is ;)

De egyet értek a többiekkel,
0,) ALAP Legyen rá sok jó game :)
1,) Legyen jó ami benne van (itt megint lehet nem a legszerencsésebb a választás de ők tudják én nintendó fun vagyok nekem nem elég a mostani erő is. )
2,) Legyen halk (Ez lehet akár elsődleges is)
3,) Legyen jó az ára
4,) Nézzen ki valahogy... .De az az igazság, hogy nekem eddig mindegyik tetszett
#33
Engem egy karaokee gépre emlékeztet a 90-es évek végéről.