Star Wars: Skywalker kora - újabb adag látnivaló

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Alacsonyan szállnak a Star Wars-kedvcsinálók mostanság, a Lucasfilm az elmúlt napokban is folyamatosan adagolta a tévéreklámokat és posztereket a hamarosan mozikba kerülő Skywalker korához.

Persze abszolút érthető, ha valaki ezen a ponton már nem kér az újabb látnivalókból, kár lenne azonban kihagyni őket, hiszen mindig tartalmaznak egy kevés újdonságot. Az elmúlt napokban két új tévéreklám is érkezett, különösen a Duel címet viselő lett izgalmas darab.


A nosztalgiázó rajongók figyelmébe az alábbi werkfilmet ajánljuk, amely párhuzamosan interjúztatja az eredeti trilógia és a Disney-film főszereplőit:

Végül pedig két poszterrel tudunk szolgálni, mindkettő stílusos darab:


A Star Wars: Skywalker kora december 19-én kerül mozikba.

25.
25.
kryszisz
#24: Mármint az azokban látható jeleneteket, mert gondolom a fényképezésre/színészvezetésre érted a lopást.
17.
17.
Guba32
#15: Nagyon ritkán kommentelek,de ahogy elovastalak...Én is nagyon hasonlóan vagyok.Barátnőm,anyós,após a 7-8. részt együtt néztük moziban.Nagyon jó volt nekik,együtt voltunk,megnéztük az új Star Warst,hazafelé sétálva vidám beszélgetés,jó volt,volt benne cukiság,kaland,látvány,önfeláldozás,minden ami kell.És azt sem bánják,hogy igazából nem is gondolkoznak rajta,hogy miről szólt a film.Közösségi érzés,Starwars és ennyi elég is.Én meg nem tudok mit mondani,hogy milyen volt a film mikor hazafelé megkérdezik.Mert a szép estét még sem rontanám el.Megnéztem az eredetit vagy 50szer a 2. trilógiát vagy 20szor,van vagy 40 SW könyvem,a lakásban mindenfelé régi SW relikviák.Legutóbb a Darth Bane trilógiát olvastam,most akkor erre a két filmre mit mondjak?Inkább meg sem szólalok.És már szólt b.nőm,hogy akkor ugye decemberben SW együtt a moziban!?És mivel csak a SW-ra megyek moziba,most hogy legyek ünneprontó,hogy még erre sem megyek el velük?Inkább dolgoznék pedig...:)
16.
16.
Obi Wan Kenobi
15.
15.
user101
Az átlag tömeg, az olyan, mint a nejem, elmegy megnézni moziban barátnőkkel, mert hát 'sztárvorsz', aztán amikor jön Film+ -ra, megkérdi majd, hogy "Figyelj már! Ezt én láttam?" :) Nem kommentel ( egyikük sem ), véleményük semmilyen fórumon nem jön szembe, de bevételt azt generálta, bár tetszeni egyiknek sem tetszett :O. Nem hasonlítják össze a IV-et a VII-el, mert nem érdekli őket, hogy ugyanazt a szart tolják le sokadjára a torkukon: megnézték, elfelejtették... a körítéssel együtt, ( beül, kajál, dumál barinőkkel ) egy jó este volt... Nem számít a film... :/

Én a kisebbség, megnézi a sugárban, matinében, mert már cinkes volt a trailer is... Végig feszengek a szekunder szégyenérzettől, majd habzó szájjal kiírom magamból... De én leszek a kisebbség, mert a többiek akik premierkor látták és nem tetszik nekik, le se szarják... Kéne a mozi végén egy gomb, mint a PUBG-be, hogy mennyire tetszett a kör... :)))
12.
12.
kamgecam
#11: Be is takartuk rendessen! :D
9.
9.
kamgecam
A Mandalori legalább jó. Meg a Fallen Order. Reméljük nem lesz olyan fos mint a 8-dik, feminazi , aktuálpolitika a genderizmusról és mentsük meg a kutyafejü disneylovakat propaganda film. Az nálam ki van törlödve a kánonból. Egyetlen jó rész benne mikor kijönnek fénysebességből és ütköznek. Az baró!
8.
8.
hoaw
Külön Ultimate kedvéért: EZ A TRILÓGIA EDDIG EGY NAGY RAKÁS SZAR!!!!!
;)
7.
7.
kastorhun
3.
3.
Obi Wan Kenobi
A 7 szerintem korrekt film volt, a 8 még egyszer nézhető pár hülyeséggel. Őszintén várom mit tudnak kihozni a 9ből, remélem összehoznak valami érdekese ha nem is korszakalkotót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...