Star Wars: Skywalker kora - újabb adag látnivaló

Alacsonyan szállnak a Star Wars-kedvcsinálók mostanság, a Lucasfilm az elmúlt napokban is folyamatosan adagolta a tévéreklámokat és posztereket a hamarosan mozikba kerülő Skywalker korához.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#34
#32: Köszönöm a terjedelmes választ, jó látni, hogy vannak még (normális) érvekkel alátámasztott vélemények az oldalon:) igazából nekem ezek a dolgok 2 dolog miatt nem tűntek fel sosem: 1: tényleg elég jól és látványosan használ fel dolgokat (konfetti, ha úgy tetszik), 2: nem sok film van amit többször is újranézek, Abrams munkássága pedig nemigen van köztük, max az Ébredő Erőt láttam 2x, de ott első megtekintésre is világos volt, hogy az kvázi egy Új Remény remake, annak viszont elég szórakoztató. Hát a Lost meg ugye - ahogy te is mondod - sok ember, de leginkább Lindelof érdeme (vagy bűne, mert ő bonyolított szanaszét mindent a végére, mondjuk nekem személy szerint bejött), de a pilot rendezés ott is jó volt. Igazából elmondható, hogy objektíven nézve J.J. egy jó szakember, csak nem igazán egyedi. Konszenzus?:D
#30
#28: Köszönöm a (normális) választ. Igen, a Jurassic Park valóban visszaköszön a Lost 1-2 jelenetében, ahogy így belegondolva az E.T. is a Super8 esetében, de én úgy vagyok vele, hogy jótol lopni nem bűn, Abrams pedig egy elég biztos kezű rendező. De példának okáért Nolan konkrét beállításokat emelt át a Csillagok közöttbe a 2001: Űrodüsszeiából, ott mégis nagyjából mindenki tiszteletadásként hivatkozott rá, pedig, ha nevén nevezzük a gyereket az biza ugyanúgy lopás. Csak Abramset valahogy sikk szidni (mondjuk bizonyos körökben Nolant is), pedig, ha nem is túl eredeti, rossz filmet még nemigen csinált szerintem.
#25
#24: Mármint az azokban látható jeleneteket, mert gondolom a fényképezésre/színészvezetésre érted a lopást.
#24
#23: Hm...a Lost első részét vagy a Super8-at honnan lopta, ha szabad kérdeznem? (bármi kötekedés nélkül, tényleg érdekel, mert lehet, hogy én vagyok tájékozatlan.)
#17
#15: Nagyon ritkán kommentelek,de ahogy elovastalak...Én is nagyon hasonlóan vagyok.Barátnőm,anyós,após a 7-8. részt együtt néztük moziban.Nagyon jó volt nekik,együtt voltunk,megnéztük az új Star Warst,hazafelé sétálva vidám beszélgetés,jó volt,volt benne cukiság,kaland,látvány,önfeláldozás,minden ami kell.És azt sem bánják,hogy igazából nem is gondolkoznak rajta,hogy miről szólt a film.Közösségi érzés,Starwars és ennyi elég is.Én meg nem tudok mit mondani,hogy milyen volt a film mikor hazafelé megkérdezik.Mert a szép estét még sem rontanám el.Megnéztem az eredetit vagy 50szer a 2. trilógiát vagy 20szor,van vagy 40 SW könyvem,a lakásban mindenfelé régi SW relikviák.Legutóbb a Darth Bane trilógiát olvastam,most akkor erre a két filmre mit mondjak?Inkább meg sem szólalok.És már szólt b.nőm,hogy akkor ugye decemberben SW együtt a moziban!?És mivel csak a SW-ra megyek moziba,most hogy legyek ünneprontó,hogy még erre sem megyek el velük?Inkább dolgoznék pedig...:)
#16
#14: +1Ugyanígy gondolom.