Darksiders Genesis - ígéretes a Switch-port

  • Írta: szlav
  • 2019. december 2.
  • Hír
Link másolása
A PC-s tábor már ezen a héten belekóstolhat a Darksiders Genesisbe, a konzolos játékosok viszont csak februárban ismerhetik meg War és Strife kalandját. A játék ekkor Switchre is ellátogat, az ígéretek szerint pedig itt is tökéletes lesz az élmény.

Csak néhány hónappal később érkezik konzolokra a Darksiders-széria izometrikus nézetű előzménysztorija, a Genesis, ez az idő pedig remélhetőleg pontosan elég lesz arra, hogy még a Switch-játékosok kezébe is nagyszerű port kerüljön. A játékot fejlesztő Airship Syndicate vezérigazgatója, Joe Madureira szerint a hibridkonzolra készülő változat 100 százalékban egyenértékű lesz a többi társával - a tartalom teljesen megegyezik majd, a cél pedig a lehető legjobb képminőség és framerate.

Az interjúban részt vett a stúdió elnöke, Ryan Stefanelli is, aki elárulta, hogy a csapat rengeteg tapasztalatot nyert a Switchre való portolással kapcsolatban a Battle Chasers fejlesztése során. "Korábban már megtapasztaltuk, hogy milyen ez a tranzíció, ráadásul sok segítséget is kapunk a Darksiders Genesis portolásához. Reméljük, hogy a játékosok elégedettek lesznek vele! -- [A Switchre való portolás] egyértelmű kihívást jelent, hiszen biztosítanunk kell, hogy a játék úgy fusson, ahogy annak futnia kell" - vallotta be Stefanelli.

A Darksiders Genesis tehát december 5-én megérkezik PC-re, 2020. február 14-én pedig befut PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...