Brit toplista: mindent átrendezett a Black Friday

Alaposan megváltozott a brit játékeladási toplista képe az elmúlt hetet követően, ez azonban nem az új megjelenéseknek volt köszönhető, hanem a Black Friday-akciók tömegének. Újra élen a FIFA 20.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#16
SLi
#13: ott van a címben Brit toplista
#15
#12: Szerencsére itt vagy te hogy megmond 0 perc játékidővel hogy,szarrakás.:)
#14
YanezModerátor
#13: Akkor ezekszerint nem toltad komolyabban a FUT rendszert. Én fifa 19-ben nagyon ráfüggtem és alig tudtam lejönni róla. Rosszabb, mint a drog.
#13
soha nem fogom megérteni, hogy a FIFA hogy törhet az élre ezeken a listákon
#12
#4: azért ne szopjad már le magad, mit lehet ezen a szaron nem érteni? Mindenki megérti , de maga a játék ettől függetlenül egy szarrakás
#11
#1: Mondjuk így, hogy lemaradt is, valószínű annyit adtak már el belőle mint az összes listán szereplő játékból együttvéve. :)

Egyébként én is RDR2 szkeptikus vagyok. Minden negatív kritika igaz róla egyébként (bármit is mondjon itt sok szakember), ettől még egy rohadt jó játék összességében. Csak úgy lopja az ember idejét mintha pénz lenne és a Fidesz a közelben lenne.
#10
#9: Nyugi minden rendben, csak kempingezés közben a fejemre esett egy meteor az űrből és az óta van ez a szuperképesség. Mások repülni tanultak meg, meg szuper erősek lettek, erre velem meg ez van.
#9
Neo! 1#
Azèrt valljuk be, erősen tùloztàl az ìràsodban. :/
Inkàbb fogalmazzunk ùgy: mint jàtszhatòsàga a jàtèknak erősen felemàs, maga a külcsìn, a hangulat viszont felejthetetlen. Persze nem vagyunk egyformàk, furcsa volna ha egy jàtèk mindenkinek bejönne. Ilyet miòta lètezik a digitàlis jàtèkipar, mèg nem törtènt meg.
#8
#7: Nem olyan rossz-nak persze elmegy még :)
#7
#1: Nem olyan rossz az az RDR2, nekem kellemes meglepetés volt pedig tudod mekkora sznob vagyok.
#6
Úgy látom tegnap nem sikerült mindenkinek ölelkezősre innia magát
#5
#2: Ahogy a mindennapos osztásodat és ámokfutásodat elnézem, neked sem lehet túl könnyű az élet.
#4
#3: Fájó pont lehet az életedben hogy jó játék lett de te mégsem tudod megérteni az egészet mert ahhoz kellene egy legalább átlagos elfogadható intelligencia szint amit ez a kommented bizonyít hogy nincs.:)
#3
#1: death stranding maradjon is csak le, csíra alkesz kojima meg az utóbbi ürülék munkái igazán mehetnének már a levesbe
#2
#1: Köszönjük Troll. Ha az életed csak negyed olyan szar lenne tán nem született volna meg ez az 1-es komment.:)
#1
Na a jó szar RDR2 meg pont lemaradt? Ahogy a Death Stranding is? Közben meg nintendo, meg Sea of Thieves megy? Elsőre fura, de valójában én is előbb játszanék Pokémont, meg Sea of thieves-t, mint RDR-t.