RTS készül a Csillagközi invázió alapján

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Order of Battle-t is jegyző The Artistocrats készít stratégiai játékot a Starship Troopers alapján. Miközben a bogarak végtelen mennyiségben hömpölyögnek felénk, a mi feladatunk lesz, hogy biztosítsuk az emberiség túlélését.

Valós idejű stratégia készül a Csillagközi invázió alapján, amelyben az emberek oldalán kell felvennünk a harcot a masszív túlerőben érkező óriásbogarak ellen. A Starship Troopers: Terran Command afféle túlélőstratégia, vagyis a mi feladatunk az lesz, hogy a seregünk fejlesztésével és okos elhelyezésével megvédjük a bázisunkat.

A kampány az ígéretek szerint dinamikusan változik majd az alapján, hogy milyen döntéseket hozunk a küldetések során, és milyen eredményeket érünk el a csatatéren. Több tucat különböző egység közül választhatunk majd, a harc közben pedig a terep adottságait is ki kell használnunk. 

A Terran Command fejlesztését a Slitherine megbízásából fejleszti a The Artistocrats, a megjelenés pedig valamikor jövőre várható.

7.
7.
crytek
#2: Legjobb a rovarok mozgása mintha sínen csusznának
De legalább fél év múlva az emberek után dobják majd
4.
4.
Diabolis83
Jé, még készítenek stratégiai játékokat? :D Na, akkor ezt is felkarcoljuk a várós listára :D
3.
3.
Ooorky
Ha a regényt/animációs sorozatot dolgoznák fel és 5-10 energiapáncélos katonával kellene bogár hordákat elpusztítani, nyúlánkokat visszatéríteni a helyes útra, küldetéseket teljesíteni akkor most örülnék.

De ez nagyon gáz, felülnézetből nagyon durván kijön mekkora f***ság a film verzió.
2.
2.
PAtr0n
Oké hogy alpha gameplay, de eddig írtó gyenge, pedig a téma tök jó lenne. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...