Modern Warfare - megérkezett az első szezon

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 3.
  • Letöltés
Link másolása
A mai napon elrajtolt a Call of Duty: Modern Warfare első szezonja, ami folyamatosan adagolja majd az újdonságokat. Kapunk majd új játékmódokat, térképeket és természetesen fegyvereket is.

A fizetős DLC-k helyett "ingyenes" Battle Pass-rendszerre váltott a Call of Duty: Modern Warfare, a mai napon pedig minden platformon elrajtolt a játék első szezonja, ami fokozatosan adagolja majd az új térképeket, játékmódokat és fegyvereket.

Az első szezonban a Battle Pass keretein belül 100 szintet szerezhetünk meg, amiből nagyjából az első 20 szint oldható fel azzal, hogy csak játszunk. Utána minden egyes szint feloldása Call of Duty-pontba fog kerülni. A szintek bezsebelésével többek között új külsőket szerezhetünk az operátoroknak, de lesznek itt vadonatúj emblémák, calling cardok, tervrajzok a fegyverekhez, vagy éppen a fegyverek fejlődését gyorsító plusz XP. A Battle Pass egyébként is kínál majd két új mordályt, ezek egyike a Ram-7, a másik pedig a Holger-26 lesz. Ehhez a 31-es szintig kell majd eljutnunk. Állítólag egy szint kioldása közel egy teljes órát vesz majd el.

Az első szezon visszahozza a Call of Duty 4-ből ismerős Crash, Vacant és Shipment pályákat. Utóbbi a Gunfight játékmódban is bemutatkozik. Emellett kapunk egy új Ground War-térképet, a Portot, valamint a Gunfight két további helyszínnel is gazdagodik: a Cargóval és az Atriummal.

Játékmódok terén is lesznek újdonságok. Itt megkapjuk a Reinforce nevű opciót, ami lényegében a Dominaton és a Search & Destroy szerelemgyereke lesz. Egyetlen élete lesz mindenkinek, és három zászlót kell folyamatosan az ellenőrzésünk alatt tartani. Az Infected egy túlélő játékmód lesz, illetve kibővül a Gunfight is, méghozzá az On Site Procurementtel, amiben az lesz a csavar, hogy mindenki fegyver nélkül, az öklére támaszkodva vág neki a küzdelmeknek, így nekünk kell összegyűjtenünk a cuccainkat.

Kibővül a Spec Ops is, méghozzá négy új kihívással. A Bomb Squadban az Al-Raab város körül elhelyezett bombákat kell hatástalanítanunk. A Groundedban Barkov korábbi légi bázisát kell bevennünk, míg a Just Rewardban az ellenfél pénzügyi adatait kell ellopnunk. Végezetül pedig ott lesz a Pitch Black, amiben Barkov egykori búvóhelyére fogunk behatolni, hogy megszerezzük az ott található információkat.

1.
1.
shatterhand
Mondanám,hogy kapják be,de őszintén...alap 3 fegyveren kivul semmi mást nem használok. Eddig is ugy vokt, ezután is igy lesz. Nem gizetek staros fegyverert, ruhaert, calling cardert, emblemaert,stb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...