2021-ben már jöhet is a Marvel's Spider-Man 2?

A Game Informer egykori szerkesztője, Imran Khan a Kinda Funny Gamescast legutóbbi adásában arról beszélt, hogy már most túl sokat tud a Marvel's Spider-Man folytatásáról, ami szerinte 2021 karácsonyán jelenik meg.

A Kinda Funny Gamescast műsorvezetője, Imran Khan a legutóbbi adás végén arról mesélt, hogy már most nagyon sokat tud a Marvel's Spider-Man folytatásáról, így nem kell túl sokat spekulálnia arról, hogy kapunk-e második részt. Végül azzal zárta mondandóját, hogy 2021 karácsonyán jelenik meg a játék, ami szerinte sokkal közelebbi időpont, mint amire valószínűleg számítottak a rajongók.

Nem lenne meglepő, hogy a Sony sürgeti a folytatást, az első rész ugyanis uralta a premierjét követő heteket. A megjelenést követő három napban 3,3 millió példányt adták el a játékból, aminek folytatása valószínűleg a PlayStation 5 2021-es karácsonyi eladásaira is jótékony hatással lehet majd. (Khan szerint az sem véletlen, hogy a Sony épp a Spider-Mannel demózta a PS5 képességeit.)

A Sony egyébként az idei Gamescomon jelentette be, hogy felvásárolta az Insomniacot, és belsős stúdiót farag a csapatból, akik mostantól kizárólag PlayStationre fognak fejleszteni.

15 komment - szólj hozzá!