2021-ben már jöhet is a Marvel's Spider-Man 2?

A Game Informer egykori szerkesztője, Imran Khan a Kinda Funny Gamescast legutóbbi adásában arról beszélt, hogy már most túl sokat tud a Marvel's Spider-Man folytatásáról, ami szerinte 2021 karácsonyán jelenik meg.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#14
#12: Ugyan így voltam vele.Számomra még mindig nem ez volt a legjobb pókember játék.Sok mindent a Treyarch-os Pókember 2-ből emeltek át,de a fejlődést nem sikerült annyira változatosra megcsinálni,a free roam események se voltak olyan jók.Az Arkham Knight-ban az autós buzulás volt szar egyedül.Minden másban köröket ver a Pókemberre.
Nem tudom hány Ubisoft alkalmazottat vehettek fel,de a Ps 4 Spider-man küldetései ctrl+c ctrl+v alapon lettek gyártva(kergesd a galambokat,verd agyon a gyökereket a háztetőn,"lopakodj",kergesd a drónt,dobáld el időre a bombákat,verd agyon az útlezárásnál a sutyerákokat,keresd a fekete macska szarát).A lopakodós részeket is simán meg lehetett csinálni sima zip kick-el,szóval elég felületes és ötlettelen volt az egész játék.Az egyetlen jó tulajdonsága a hálóhintázás volt,de azt is egy régi játékból emelték át.
Az Arkham széria szerintem is ezerszer ötletesebb volt és rengetegszer át kellett gondolni,hogy mit hogyan csinálsz,a Pókembert viszont egy szellemi fogyatékos is simán végig játszaná.
#13
SLi
#12: én is ilyen vagyok amúgy de szerintem csak a drón kergetős meg a galamb üldözős volt nagyon szar a mellék küldikből
amúgy lehet nekem csak ezért tetszik jobban mert spider-man alapból érdekesebb, jobb karakter mint batman, de akárhogy is elég hasonló színvonal a két játék
#12
#4: +1. Én marhán untam már a póki másodlagos tevékenységeit. Van egy rossz szokásom, hogy az elérhető összes másodlagos tevékenységet megcsinálom és csak utána folytatom a sztorit. A pókinál olyan kurvasok és egykaptafa másodlagos tevékenységek vannak, hogy már azt hittem eret vágok. Már a 624. bunyózz a háztetőn, a parkban, meg ellenőrzőponton a rosszfiúkkal után, már teljesen kivoltam. Az Arkham Knightban azért ezerszer jobban működött a dolog. Sokkal jobban tetszett a többféle nyomozási lehetőség, változatosabb melléktevékenységek(úgyis bele fog kötni valaki, hogy nem), jobb harcrendszer, sokkal érdekesebb sztori és karakterek. Imádom pókembert és karakterét, a kedvenc szuperhősöm, de a játék sajnos nem rántott be annyira mint másokat. Látatlanban megadtam neki az esélyt a deluxe előrendeléssel, de végigjátszásom alatt a másodlagos tevékenységek hánytatóan sok mennyisége miatt 2 hónap pihire küldtem a címet és mikor újra folytattam, akkor már közel sem élveztem annyira a vele való játékot, mint azt vártam. Ettől függetlenül várom a 2. részt és remélem, hogy visszább vesznek a másodlagos tevékenységekből, mert a játék végére már a bunyózós feladatok gondolatától is hánynom kellett...
#10
#9: *US store
#9
GOTY kiadás 50% akcióban csak 20$, igaz ma jár le a black friday deal
#8
#6: +1 Egyetlen platinás játékom! :)
#7
#4: Mindkettőnek vannak erősségei, gyengeségei. Mindkettővel jó volt játszani, bár akkora élvezetet mint a hàlóhintázás a pókiban más játék nemigen adott. Pure Fun! :) Nagyon jól megcsinálták a játékmenetét.
#6
YanezModerátor
#4: Szerintem pedig felért. Mindkét játék jófajta és számomra feledhetetlen. Pókiból a platinát is kisajtoltam. :)
#5
#4: Szerintem meg felülmúlt minden várakozást és meglepően jol sikerült
#4
Hát nem volt rossz az első rész. De azért többet kilehetett volna hozni belőle. Batman Arkham szériához pl nem ért fel. Talán majd a második rész.
#3
Jöhetne előbb is! Mondjuk nyítócímként?: )
#2
Reális a dátum,az alapok megvannak 3 év alatt meg összehegesztik a gamet!
PS5 nyitócímnek meg HZD2 beszélnek.Mennek a háttérben a munkálatok rendesen.
Nem hiába vannak csendben már kb másfél éve,lenne mit mutatni csak nem akarnak!
#1
Még dél sincs, de biztos vagyok benne, hogy ez a nap híre. A Marvel's Spider-Man rohadtul élvezetes játék, annak majdnem minden eleme lehetne egy tanulmány arra nézve, hogy hogyan kell játékot készíteni.