Készül az új A majmok bolygója-film

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 4.
  • Cooltúra
Link másolása
A Disney igyekszik nem parlagon hagyni a bekebelezett Fox jól bejáratott címeit, így a sikeresen rehabilitált A majmok bolygója sem ússza meg a folytatást. Az univerzumbővítés következő filmjét Az útvesztő rendezője fogja dirigálni.

Bob Iger, a Disney elnöke már egy augusztusi pénzügyi beszámoló alkalmával elhintette, hogy amint lehetséges, rebootolni fogják a klasszikus franchise-t.

The Hollywood Reporter jelentése szerint a stúdió azóta tényleg rálépett a gázpedálra, és már sikerült is megtalálniuk a következő A majmok bolygója-film rendezőjét, aki nem más lesz, mint Az útvesztő munkálatait irányító Wes Ball. Az új film valószínűleg a Matt Reeves-féle trilógia univerzumában fog játszódni, de egyelőre ez is csak találgatás.

A Fox felvásárlása előtt egyébként Ball épp egy ígéretes projekten, a Mouse Guardson dolgozott a stúdiónak, de a Disney a bekebelezés után végül úgy döntött, kukázza a képregénysorozat ambiciózus adaptációját.

58.
58.
Yato
Valaki a hírről is akar mesélni, vagy politikai fórum lett az egész?
55.
55.
Diabolis83
Bazzeg, az indexet szoktam utoljára olvasni, elkevertem a sorrendet?
Érdekes is lehet az új film. Csak ezek a nagyon sokadik részek.... Kellene már valami új, ütős ötlet a filmiparnak.
42.
42.
Juha
Oldman, tudod te mire utal a 42? :-)
35.
35.
SLi
#32: 51 824 millió eurót kaptunk és befizettünk 11 352 millió eurót, 11 820 MILLIÁRD forint folyt be, ennyit loptak és pazaroltak el 15 év alatt
25.
25.
SLi
#23: Ja és mielőtt: nem akarok muszlimokat Magyarországra se Európába, de a menekülteken segíteni kell, (nem ellenőrzés nélkül befogadni) őket pláne hogy a nyugat okozta a válságok 90 százalékát, Magyarország pedig a nyugathoz csatlakozott , ha a pénzüket elfogadjuk a felelősségen is osztozni kell még ha magyarország nyilván nem felelős.
23.
23.
SLi
#22: https://bit.ly/2sJf7WB
https://bit.ly/2sLv6DI


https://bit.ly/2DKifnp
https://bit.ly/33L4uzz

https://bit.ly/2rU2h7x
https://bit.ly/34U1Usg

19.
19.
Juha
#17: Jogos, általánosítottam, azt hittem a több ezer vendégmunkásra értetted a túlzást.
17.
17.
Yanez
#16: Több ismerősöm is magyarban dolgozik/él, akik pl ukrajnából költöztek oda. Ám nem az van, amit te mondasz, mert nem küldenek haza semmit. Keményen melóznak és ott is élnek. Viszont ez is más helyzet, mert ők pl külföldi magyarok.

Ugyanakkor tudom miről beszélsz, mert itt amcsiban pl a kínaiak többsége van úgy, hogy ami pénzt tudnak, küldik át kinába, de persze nem mind! Csak arra akartam rámutatni, hogy nem kell túlozni és mindenkit egy kalap alá venni.
16.
16.
Juha
#12: Biztos vagy benne? Odakintről? Nézz körbe egy nagyobb itthoni gyár környékén, és lehet meglepődsz.
12.
12.
Yanez
#8: Vendégmunkásokkal kapcsolatban durván túloztál.
10.
10.
Anti4730
#2: Serkistol isten ments, amit muvelt a dzsungel konyvevel szerintem gyalazat.
5.
5.
Macifasz
#4: Fura, hogy ezt írod, mert sztem torony magasan a 3. rész lett a legjobb. LEgalább is számomra.
4.
4.
Hab
Hát a 3. rész sajnos már nem volt olyan jó, mint az első kettő, de azért nem is rossz. Egy már kifejlődött majomtársadalomról akár még szívesen is néznék meg (még) egy filmet.
2.
2.
Macifasz
Tekintve, hogy ez a trilógia előzménye volt a régi, klasszikus Majmok Bolygója filmnek, én megnézném a folytatást és, hogy az ebben is használt technológiával mit hoznának ki a régi sztoriból. Egyedül a rendező személye miatt aggódom...Az Útvesztő széria alapján nálam ő nem az a szint, aki sikerre tudná vinni ezt a projectet. De, ne legyen igazam. Nem is értem amúgy, miért nem Serkist kérték fel rendezőnek. Ismeri ezt a technológiát és az előzmény trilógiát, mint a tenyerét, nem holmi foshulladék Venom folytatással kellett volna megbízni, hanem ezzel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...