Készül az új A majmok bolygója-film

A Disney igyekszik nem parlagon hagyni a bekebelezett Fox jól bejáratott címeit, így a sikeresen rehabilitált A majmok bolygója sem ússza meg a folytatást. Az univerzumbővítés következő filmjét Az útvesztő rendezője fogja dirigálni.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#58
Valaki a hírről is akar mesélni, vagy politikai fórum lett az egész?
#57
#56: És tényleg az a szint megy, hogy mindent jól csinálnak. Pont azokért a dolgokért, amikért anno Gyurcsány le volt hazaárulózva (teljesen joggal, teszem hozzá), most megmagyarázzák, hogy Viktorék mekkora reálpolitikusok és az ingázás az nemzeti érdek. Vagy azok az elemző és ilyen-olyan "jogvédő" szervezetek, akikre anno hivatkoztak, hogy Gyurcsány miért lop, miért korrupt, most "Soros kottájából játszó liberális erők, akiknek nem érdekük, hogy erős Európa legyen". Az EUR is... Anno a 270 ft-os árfolyamnál le kellett volna mondani, most pedig "az árfolyam egy nagyon komplex tényezők összessége, ami nem tükrözi az ország teljesítőképességét" vagy valami hasonló szarság.
#56
#51: Hát nem tudom. ProstiSrácok meg 888 kommentfalra én is elnézegettem néha mert szeretem a trash-t, de ami ott megy, ahhoz képest a laposföld hívők szellemóriások. Elképesztően sok buta ember szopja be ezt a "kereszténység bástyája, Viktor az évezred államférfije és Soros-CEU-migráncs-klímakamu" dumát.

Érdemes megnézni Saller-t pl, amiben ott ül Bakos... Hát az a faszi...
#55
Bazzeg, az indexet szoktam utoljára olvasni, elkevertem a sorrendet?
Érdekes is lehet az új film. Csak ezek a nagyon sokadik részek.... Kellene már valami új, ütős ötlet a filmiparnak.
#52
#50: Tudnád, hogy a rendőrök nagy része mennyire utálja ezt, hogy pénzbeszedőnek használják őket. Viszont sokan féltik az állásukat, ezért belemennek.
#51
#49: Én egy dolgot nem értek: bármerre járok (járom az országot, városoktól kisebb falvakig), vagy bármilyen netes fórumot nézek (igen, bűnbe estem, még a 888-ra is ránézek néha röhögni), mindenhol többségében utálják a jelenlegi helyzetet, legalábbis ezt mondják. Persze az azonnal kiszúrható bértrollokat nem számolom bele.
Hogy a francba vannak ezek még egyáltalán a parlamentben? Oké, hogy csaltak a választáson, de ennyit? Vagy ennyit nyom a latba a krumplis meg az ukrán? Akkor az értelmiség nem szavaz/megoszlik? Vagy csak látszat az egész?
Mondjuk legtöbbször nincs is értelmes döntés tényleg a jelöltek közt (ugyanaz a banda), de hogy kétharmad....
#47
#31: Késelésért nem kell a szomszédba mennünk,mert a cigányok is megoldják!A probléma csak az,hogy a szomszédos országokban még van működő rendőrség és nem szerelt le a rendőr állomány fele azért,mert elvették a túlórapénzüket,de a túlórára ugyanúgy kötelezték őket.A Dánoknál ezeket a késelős menekülteket az első akció után kitoloncolják a p*csába.
Migránsok nélkül is rohad az ország,viszont ez a migránsokkal ijesztgetés bőven jó arra,hogy ne kelljen semmit felmutatni és talicskával lehessen ellopni a pénzeket.Nem véletlenül vétózták meg a törökök leállítását Szíriában.Ez az egyetlen kampány eszközük,meg a vén zsidó Soros,aki szerintem örül ha nem szarik be,de azért két pelus csere között le akarja igázni Európát.
#45
#44: Sajnos sírhatunk is, mert ez a lény biztosan ott van minden választásnál, ugyanolyan jogon, mint te vagy én.
#42
Oldman, tudod te mire utal a 42? :-)
#41
#36: Nana, azért a magyar gazdaság sohasem látott ütemben növekszik!
Pl. csak nézd meg: pár éve ha volt egy Eurónk (€) még csak 270-280 Ft-ot ért, ma már akár 330-340 Ft-ot is kaphatunk érte! Azért ezt értékelnünk kell!