Jegelik az In the Valley of Gods fejlesztését

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 4.
  • Hír
Link másolása
A tavaly április óta a Valve kötelékéhez tartozó Campo Santo megerősítette, hogy más kötelezettségeik miatt egyelőre parkolópályára tették a 2017 végén bejelentett új játékukat, az In the Valley of Godsot.

A Firewatchcsal a köztudatba robbant Campo Santo még 2017-ben, a The Game Awardson jelentette be új projektjét, az In the Valley of Godsot, amiről azóta gyakorlatilag semmit sem lehetett hallani. Aztán a Valve tavaly áprilisban felvásárolta a stúdiót, pár héttel ezelőtt pedig sokan már kongatták is a vészharangot, mert úgy vélték, már semmi sem lesz Rashida és Zora kalandjából.

A játék jövőjét illető pletykáknak most azzal vetett véget a stúdió vezetője, Jake Rodkin, hogy kiadott egy közleményt, amiben hivatalosan is megerősítette, hogy egyéb kötelezettségeik miatt egyelőre jegelik az In the Valley of Gods fejlesztését. Vagyis a projektet nem törölték, de a stúdió munkatársait olyan játékok fejlesztésére irányították át, mint a nemrég bejelentett Half-Life: Alyx vagy a Dota Underlords.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...