Kooperatív játék lesz az új Outlast

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Red Barrels csapata októbere végén már célozgatott rá, hogy hamarosan bemutatkozhat az Outlast-sorozat új része, az imént pedig le is hullott a lepel a The Outlast Trials című epizódról.

A The Outlast Trials nem direkt folytatás, hanem egy kooperatív módra kihegyezett mellékág lesz. A játék természetesen ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a két számozott epizód, a története azonban időben jócskán megelőzi azokat, ugyanis a hidegháború idején járunk majd.

Habár a fejlesztők egyelőre homályosan fogalmaznak, minden jel szerint egy titkos laboratórium felé vesszük az irányt, ahol egyedül vagy három másik "tesztalannyal" együttműködve kell majd túlélnünk a különböző próbák borzalmait. A fejlesztés egyébként alig néhány hónapja vette kezdetét, így sem megjelenési dátummal, sem platformlistával nem tudunk szolgálni, de a Red Barrels szerint a közeljövőben további infókra számíthatunk majd.

6.
6.
#4: Nagyon szar volt a második, az első szépen haladt előre, míg a másodikban másodpercenként flashback jött, a pályák felépítése is nagyon gyenge lett, erőltetett is volt minden téren. Kár volt érte, pedig próbáltam szeretni. Ez az új engem nem zavar, de ez meg akkor koop élmény lesz, én pedig egyedül játszok főleg.
5.
5.
FlexSteel
Ez a koncepció viszont nagyon ígéretes. Van olyan cimborám, akit nagyon érdekelt a játék, szereti is a horrort mint műfajt, de ezzel nem mert egyedül játszani. PS-en kellett "mellette lenni" megosztott játékban. Ebben az új részben konkrétan együtt vezethetjük a történetet kooperálva.
4.
4.
FlexSteel
#1: Kifejthetnéd mi a problémád a második résszel. Az én véleményem szerint bőségesen megmutatkozott a fejlődés a folytatásban. Több síkra helyezték a történetet, az izgalmak is hatványozottan nőttek. Ha egymás mellé rakod a két részt, a második érezhetően kidolgozottabb volt. Miben érzed a lejtmenet mivoltját?
1.
1.
crytek
Tehát az első rész után a lejtmenet folytatódik...Hajrá. Menjen egyből epicre ott legalább azok fizetnek majd érte
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...