A Plague Tale - készül a folytatás?

Lapértesülések szerint már készül az A Plague Tale: Innocence második része, igaz, a megjelenésre még rengeteget kell várnunk. A játékot kiadó Focus Home nem erősítette meg, de nem is cáfolta a híreket.

A francia XboxSquad úgy tudja, hogy az Asobo Studio csapata már gőzerővel dolgozik az A Plague Tale: Innocence második részén. A fejlesztés még alig kezdődhetett el, mert a lap szerint a megjelenés 2022-ben várható, és a bejelentésére sem kerül sor 2020-nál előbb. 

Mindezt persze érdemes fenntartással kezelni, mert a játékot kiadó Focus Home Interactive nem erősítette meg a pletykákat - igaz, nem is cáfolta őket: "Tavaly már bejelentettük, hogy együttműködünk az Asobóval egy újabb projekt erejéig, de sosem erősítettük meg, hogy az A Plague Tale folytatása vagy sem - akkor beszélünk majd róla, amikor eljön az ideje."

Az A Plague Tale-t mind a kritikusok, mind pedig a játékosok jól fogadták, a kiadó az elmúlt félévben 80 százalékkal nagyobb bevételt ért el a játéknak (és a GreedFallnak) hála. A cím emellett több díjat és jelölést is bezsebelt, többek között a jövő heti The Game Awards egyik kategóriájában is indul.

5 komment - szólj hozzá!