Mégsem tett le a Microsoft az olcsóbb Scarlettről?

Régi pletyka, hogy a Microsoft Project Scarlett néven futó következő generációs konzolja valójában két különböző modellt takar, az utóbbi hónapokban viszont arról lehetett olvasni, hogy a redmondiak lemondtak az olcsóbbik kiadásról.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#105
#104: Sose zártam ki annak a lehetőségét, hogy troll. De egy troll nem feccöl ennyi energiát a hülyeségébe. :)
#104
#103: Pedig most DeKor-nak van igaza, szétsz*pat titeket a trollkodásával...
#103
#101: Mondjuk szerintem a bemutatkozóján szereplő "rövid az élet ezért nem veszek játékot" elmond szerintem sok mindent. Egy 3 éves erkölcsi szintjén van, és ahogy a gazdasági rendszerekről, összefűggésekről nyilatkozik, ez még társul egy funkcionális analfabetizmussal is.
#102
#99: A kiadó semmiből nem fejleszt. A fejlesztő fejleszt és a pénznek nem feltétlenül kell kiadótól jönnie.
#100
#99: Egy újabb áldozata vagy a profi trollnak, aki csak úgy be-be szúrogat egy-két elejtett félmondatot, és figyeli, mit reagálnak a nyilvánvaló hülyeségeire. Jó döntés, hogy nem reagálsz a jövőben a kommentjeire, az ilyeneknek az a haláluk, ha nincs közönségük.
#99
#98: Crytek nem szokásom kommentelni az oldalon, mert nem lenne célravezető.. Te egy szűklátókörű proli vagy és pont. Ahogy a főnököd álltál kiosztott béremelést említed.... Szerinted ez nem függ egy ország politikai és gazdasági helyzetétől, hogy mennyit képes fizetni egy adott munkahely, egy adott állást betöltőnek? Akkora suttyó vagy b*zdmeg, hogy nem fogod fel ésszel, hogy egy kiadó a bevételéből fejleszt? Ha egy adott cím tetszik, megveszed, ergo dől a pénz a kiadónak... Így tudják, hogy az adott cím mennyire arat sikert a felhasználók körében és ennek mentén elkezdhetik fejleszteni egy játék következő részét... Nem akarsz gyereket? Kinek tőzsdézel, meg kötsz le, fektetsz be pénzt, a sírkővesnek? Annyi eszed van, mint egy zsák molylepkének.... Nem kívánok a továbbiakban a kommentjeidre reagálni, de muszáj volt hangot adnom az ellenérzésemnek, a türhő, nemtörődöm, nettó hülyeségeiddel szemben, te ostoba proli...
#98
#97: Aha mert a vásárló rakja oda igaz? Nem a kiadó aki látja steam áron a kutya se nyúlva hozzájuk ,mert alapból egy szarkupac minden...
#97
#96: "Mert egyszerűen nem hiszem el hogy nem tudnak értelmes horror összerakni pedig ennek a cégnek van pár db.. "
Ne csodálkozz, ha bundle-be veszi mindenkit.Ha nem vagy hajlandó fizetni a minőségért, akkor ne is várd el azt.
#96
#95: Amiket beszerzek kép alapján nincs ráírva sose mikor fogom tolni. Meghatározhatatlan. Ergo nem tudom így ez alapján nem is vásárolok. Kb minden jó cucc azonnal kéne mert fejben megvan hogy szénné játszanám mert tetszik ,de a valóságban mégsem tolom. Most pl itt a Halo Reach a game passba le is szedtem de mégis a indie game studió moslék horrorjait pergetem. Mert egyszerűen nem hiszem el hogy nem tudnak értelmes horror összerakni pedig ennek a cégnek van pár db..
#94
#93: Mitől lenne kibaszás? A kibaszás az volna amit mondotok hogy drágán kéne vásároljak játékot. Nos az totál értelmetlen lenne. A tartalékolásnak meg legalább a családom majd látja a hasznát
#92
#91: Amióta dolgozok minden pénzem félreteszem szóval nekem ezzel semmi gondom nem lesz. A bankba is állandóan lekötöm valamibe hogy forogjon vagy tőzsdézek hogy még több legyen. Egyszer valakinek valamire jó lesz majd.

De én ilyeneket ,hogy nyugdíjas kor nem agyalok mert 50-et nem élem majd meg pedig minél tovább szeretnék élni ,de ez nem kívánságműsor.
#91
#83: Szerencsére sokan nem úgy gondolkoznak mint te.
"Nincs gyereken nem is akarok soha"
Természetesen ez magánügy, de egyben közügy is.Remélem teszel félre nyugdíjas éveidre, mert az aktív dolgozók fizetik a nyugdíjakat,egészségügyet stb... .Természetesen a hozzád hasonló gondolkodásúak sírni fognak, hogy szar az egészségügy, kevés a nyugdíj, nem tudok csoszogni a járdán mert nincs leaszfaltozva... .Ahogy előttem is írták ok-okozat.
Legalább fogtad volna rá, hogy azért nem akarsz gyereket, mert CO2-t bocsát ki.Amit megértenék, és javasolnám, hogy lehet kezdeni Afrikában és Indiában a CO2 csökkentését... .
#90
#89: Felvázoltam már neki, hogy lehet az első részt megcsinálják önerőből vagy hitelből, de annak a bevétele fogja fedezni vagy rosszabb esetben megalapozni a következőt. Mint láthatod, hiába.
#89
#88: Nekem az megdöbbentő, hogy ez a nagyon egyszerű ok-okozati összefüggés, amit felvázoltál nem egyértelmű mindenkinek. És ezt még lehetne görgetni bőven tovább, de már ennyi is tökéletesen elég ahhoz, hogy lássuk, miről van szó.
#87
#86: Húha. Ez komoly baj. Általában nem áll szándékomban senkit megsérteni, úgyhogy most veszek egy jó nagy levegőt és hátralépek. Addig a pillanatig szoktam kérdésekkel, vagy akár szembesítéssel helyesbíteni egy ember szemléletmódját, amíg annak látom értelmét, tehát amíg úgy gondolom, hogy van a másik oldalon egy befogadásra alkalmas személy. Úgyhogy mostantól hagyom, hogy tovább kommentelj amit csak akarsz, mindegy, mennyire van elrugaszkodva a valóságtól.
Egyúttal az életed hátralévő részében nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok neked.
#86
#84: "De egyébként az, hogy a fejlesztők igenis abból a pénzből élnek, amit a játékosok kifizetnek a játékokért, annyira evidens, hogy tényleg ne kelljen kifejteni."

Persze álmodj még ilyen szépeket..azért jönnek ki félkészen mert ha félkész szar valami meg bugos amit a fél világ elkezd egyből gyűlölni az akkor több pénzt hoz igaz? Ne legyél már vicces ,még nincs április 1 aztán még valaki elhiszi.

+ egy új cég aki most áll őssze milyen bevételből csinálja az élete első játékát? Ja hogy vannak a háttérben más dolgok is amik a szálakat mozgatják. El is jutottunk oda hogy butaságokat beszélsz.