Konzolon véget ér a Gwent pályafutása

A CD Projekt RED egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy miután egyre több platformra elérhető a The Witcher kártyajátéka, a Gwent, ezért mérlegelniük kellett, és ennek bizony voltak most áldozatai.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#6
De most komolyan, ki játszik ilyen szarral konzolon? Megveszed a pst vagy a boxot és majd ilyen kártyás hülyeségget játszol rajta? már hamarabb kellett volna meglépni
#5
Bár szerintem azért ebben a döntésben az is benne van hogy azért nem AKKORA siker.... nem éri meg ennyi platform. És azt dobták gondolom ahol a legkevésbé megy
#4
#3: Hát ezzel egyetértek. Én IPad-on nyomom, eszembe se jutott konzolra leszedni.
#3
Most komolyan, ha van mobilra, akkor az összes többi felesleges... :)
#2
Sajnálatos döntés, de abszolút érthető. Mai napig PC-n játszok a játékkal, és bár van itthon konzolom nem terveztem sosem, hogy átmenjek rá.
Az új iOS mobilos változat annyira jól megy, hogy egy cseppet sem lepett meg, hogy ezt a döntést meghozták. Ugyanakkor sajnálom azt, aki eddig konzolon játszott, mert azt preferálta, és bár minden dolgát átviheti más platformra, azért mégis más érzés lesz így számára a játék, még akkor is ha továbbra is képes lesz kontrollerrel TV-n játszani, ha akar.