Konzolon véget ér a Gwent pályafutása

A CD Projekt RED egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy miután egyre több platformra elérhető a The Witcher kártyajátéka, a Gwent, ezért mérlegelniük kellett, és ennek bizony voltak most áldozatai.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#9
#1: Most sikerült sanyikatarzan szinvonalát adnu pedig általában normalis dolgokat sikerül összehoznod.
#8
#5: Grat.
Kisakkoztad ami a cikkből és az előtted levő pár kommentből is leszűrhető.
#7
#6: És ettől most bizos jobb lett neked (mehetsz most már rántani egyet).
Konzolon csak csúcsgrafikás nézdahátam rókabőrre van igény az az átlag konzoltulaj szellemi nyomora. (Akinek nem inge..)
Neked nem jött be így minek is ilyen.
Akinek igen az meg dögöljön meg.
Világos.
(Én sem játszottam vele, de nem zavart, hogy van ilyen is) .

Az más hogy a kiadója döntött úgy ahogy és jogosan, de az amit irtal diónyi agyra vall.
#6
De most komolyan, ki játszik ilyen szarral konzolon? Megveszed a pst vagy a boxot és majd ilyen kártyás hülyeségget játszol rajta? már hamarabb kellett volna meglépni
#5
Bár szerintem azért ebben a döntésben az is benne van hogy azért nem AKKORA siker.... nem éri meg ennyi platform. És azt dobták gondolom ahol a legkevésbé megy
#4
#3: Hát ezzel egyetértek. Én IPad-on nyomom, eszembe se jutott konzolra leszedni.
#3
Most komolyan, ha van mobilra, akkor az összes többi felesleges... :)
#2
Sajnálatos döntés, de abszolút érthető. Mai napig PC-n játszok a játékkal, és bár van itthon konzolom nem terveztem sosem, hogy átmenjek rá.
Az új iOS mobilos változat annyira jól megy, hogy egy cseppet sem lepett meg, hogy ezt a döntést meghozták. Ugyanakkor sajnálom azt, aki eddig konzolon játszott, mert azt preferálta, és bár minden dolgát átviheti más platformra, azért mégis más érzés lesz így számára a játék, még akkor is ha továbbra is képes lesz kontrollerrel TV-n játszani, ha akar.