Frissítve: Jön a Vanquish- és Bayonetta-remaster?

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 5.
  • Pletyka
Link másolása
Nem ez az első alkalom, hogy szó esik a Vanquish lehetséges felújított kiadásáról, de először fordul elő, hogy kézzel fogható bizonyítékunk is van az újrahangszerelt változat létezéséről.

Két évvel ezelőtt már felröppentek olyan pletykák, hogy a Sega olyan klasszikusait fogja újramelegíteni, mint a Bayonetta, a Shenmue első két felvonása vagy a Vanquish. Akkor ezek a hangok annak ellenére haltak el, hogy később a Shenmue tényleg újrázott egyet.

És most nagyon úgy tűnik, hogy a Vanquish is kap egy felújított kiadást. A Microsoft Store-ban ugyanis felbukkant a játék Xbox One-os változatának adatlapja, amely apróbb részleteket is elárul a modernizált kiadásról. Például, hogy Xbox One X-en 4K-s felbontás melletti 60 fps-re számíthatnak a rajongók.

Hivatalos bejelentés hiányában egyelőre csak maradnak a találgatások, de nem kizárt, hogy ez a változat PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is elérhető lesz majd valamilyen formában. A Vanquish egyébként legutóbb 2017-ben adott hírt magáról, akkor futott be ugyanis a PC-re szabott kiadás.

Update! Közben felbukkant a Bayonetta remasterváltozata is, ráadásul úgy néz ki, egybecsomagolt bundle formájában is beszerezhető lesz a két játék. A megjelenés 2020. február 17-én lehet esedékes.

3.
3.
Aanash
A Vanguish de jó volt anno.
2.
2.
"...nem kizárt, hogy ez a változat PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is elérhető lesz majd..."

Napasztmek, csak veszek egy Nintendo szviccset és 4K meg 60 FPs tolom a játékipart.
1.
1.
Darksiders84
Jó játék volt amit akár újra végigvinnék. A Bayonetta 3 nagyon csendes mi lehet vele Nintendo nagyon nem sietetti a csapatot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...