Valamikor jövőre jelenik meg a Ride 4

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Kicsit több mint egy évvel a Ride 3 megjelenése után a Milestone máris bejelentette, hogy valamikor jövőre érkezik a versenyjátékának negyedik epizódja. Kaptunk egy teaser trailert is, amit a hajtás után tudtok megtekinteni.

Szűkszavú, érdemi információt nem tartalmazó közleményben jelentette be a Milestone, hogy már dolgozik a Ride-sorozat következő felvonásán. A negyedik rész valamikor jövőre jelenik meg, és a minél élethűbb vezetési élményen lesz a hangsúly.

8.
8.
semike
Én megvettem a harmadik részt,de nekem csalódás.
Hiába az Unreal, sokkal rosszabb mint a második rész.Grafika,-mocik szépek de a pályák....fizika nálam kuka.Toltam vagy a játék feléig,de inkább visszatettem a Boxra a második részt.
7.
7.
godach
#5: Nem tudom, de ha véletlen valaki játszik vele akkor elmondhatná hogy 2 szezon után is, miért nem enged indulni a nagy versenyen? Mert már csak annyi híjja lenne :(
6.
6.
Hanoi
Vége a szezonnak, az enyim már a garázsban aluszik. Addig jó lett volna ha kiadják, addig marad a 3.
5.
5.
crytek
#2: TT Isle az érdekes egy game jelenség ,mindenhol arány áron van de nálunk magyarba 1990ft a dobozos...Why ?
4.
4.
DeKor
#3: Ha az anyagiak nem állnák útjukat, sokkal dinamikusabban fejlődnének, mert ötletek vannak. Mi csak külsős csapatként dolgozunk nekik, de így is lehet néha látni, hogy mennyire akarnak jobbat csinálni, de mennyi kompromisszumot kell kötniük. Annak örülök, hogy veled együtt nagyon sokan észreveszik a pozitív változást. Ugrásszerű fejlődést most sem kell várni, de hogy egyre jobbak és jobbak lesznek a játékok - és nem csak grafilailag -, az szinte biztos.
3.
3.
Morzsi1
Jöjjön, várjuk. (Azért a harmadik rész nem szólt akkorát, mint annak idején a második. Remélem ezzel is lépnek előre akkorát, mint a MotoGp-vel, ahol az idei egy tényleg komoly és élvezhető játék lett, érdemi fejlődéssel, a tavalyi meg, hááát, fátlyat rá:-)
2.
2.
godach
Nemrég vettem meg az első rész valami pár euróért de még nem igazán volt időm játszani vele. A második megvan One-ra a harmadik meg PS4-re szóval jöhet ez is, csak azt a mocskos TT-t fejezzem be egyszer :D
1.
1.
DeKor
Bizony, ezúttal két év van a fejlesztésre, mert az összes eddigi motort át kell dolgozni, nem lesz semmi sem átemelve egyik korábbi verzióból sem. Azt még nem tudom, hogy a MotoGP19 neurális AI-ját megkapja-e ez a játék is, de remélem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...