The Witcher - nézzünk bele egy harcjelenetbe!

  • Írta: szlav
  • 2019. december 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Már nem kell sokat várnunk a Netflix The Witcher-sorozatára, így egyre jobban felpörög a marketingkampány is. A Ríviai Geraltot alakító Henry Cavill Jimmy Kimmel esti műsorában járt, ahol megvillantottak egy új jelenetet is.

Henry Cavill a Jimmy Kimmel Live late night show-jában járt, és természetesen felmerült témaként a december 20-én érkező The Witcher-sorozat is. Habár sok újdonságot nem tudtunk meg a történetről, Cavill annyit ismét elárult, hogy kifejezetten ő járt utána a főszerepnek, miután rongyosra játszotta a The Witcher 3-at és elolvasta Andrzej Sapkowski regényeit.

Nem maradtunk azonban látnivalók nélkül, a beszélgetős műsor során ugyanis levetítettek egy rövid harcjelenetet, amely során Geralt épp olyan akrobatikusan forgatja a kardot, mint a játékszéria harmadik részében. 6:22-től érdemes nézni a lenti videót!

A The Witcher december 20-án jelenik meg a Netflix kínálatában.

2.
2.
Őrnagy
#1: Sokan vannak, akik nem olvasnak, de a filmre kíváncsiak. Lásd: Trónok harca (hogy a fantasynél maradjunk)
A film története 99%-ban ugyanaz, mint a könyvé, mégis sikeres lett mindkettő.
1.
1.
Juha
Hmm... úgy érzem az, aki olvasta a novellákat, már nem fog akkora hátraszaltót dobni a sorozat fordulatai miatt. Hátha csavarnak még egyet rajta, azzal viszont a törzsrajongókat vesztik el. Nem tudom mi lenne jó, de szerintem ez max. erős közepes sorozat lesz, ha optimista akarok lenni.
Remélem pozitívan csalódok majd ebben is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...