Gyorsan és olcsón készült a Control

Nem tett túl sokat kockára a Remedy a Control fejlesztésekor, az ennek ellenére mégis remek fogadtatásban részesült. A játék három év alatt elkészült az alig 30 millió eurós fedezetből.
  • Írta: szlav

Kommentek

#32
#13: Kiveve ha valaki mondjuk mar 5 oraja nyuzza es unja, mennyit varjon meg? Igy is kell nezni sajnos,en nem vagyok erintett, nem jatszottam vele mert PC-n tolom es nem fogok Epictol venni semmit. Ja amugy ok is kifizettek a studiot hogy naluk jelenjen meg...
#31
#9: Hallod haver? Anno Akkorát robbant a Max Payne első része, mint Hiroshima! Nem mai szemmel kell nézni!
#30
#28: Interneten keresztül nem mindig úgy jön át a szöveg, mintha személyesen ökörködnél a haverjaiddal.
#29
#28: Kérlek, tedd meg. Alig várom
#28
#27: Az nagyon erős. Te nem szoktál haverokkal ökörködni beszélgetés közben?
Érdekes ez egy vicces megjegyzés volt.

De akkor inkább offolom magam innen. Nehéz lesz nagyon nehéz mivel a fórumozás az életem.
#27
#25: Szerintem az nem tetszett az embereknek a 15-ös hozzászólásodban, hogy azt írtad, hogy nem kell beszarni. Ez akárhogy is nézzük, nem éppen szimpátiát vált ki a másikból, de szerintem godach reakciója az, ami itt igazán helytelen volt. Ahogy olvastam a hozzászólásait, mindegyikben érződött az uszító szándék.
Úgy írta a szövegeit, mintha mindenkit, még a moderátorokat is ellened akarná hangolni.
Szerintem ha legközelebb nem írsz ilyen stílusban, hogy nem kell beszarni, hanem csak a második mondatot írtad volna le, akkor most semmi probléma nem lenne.
#26
YanezModerátor
#24: Tökéletesen értem miről beszélsz, de itt nincs semmiféle csapda. Én mindössze egy mezei modi vagyok és moderálok, ha kell és most is azt vizsgálom, hol van itt szükség az én moderátori beleszólásomba. Nekem is megvan a véleményem erről-arról, de nem gyomlálhatok olyan gazt, amely nem tesz kárt. Helyette a többi növénnyel törődöm és pontosan ezt kéne tennie mindenkinek.

Én már vagy 5 éve nem reagálok az olyan kommentekre és emberekre, akik hidegen hagynak. A szabálysértést viszont korrigálnom kell, akarom vagy sem. Nem léphetem át a határt és szívességet sem tehetek annak, aki ki nem állja a másikat. Sajnos ez így működik. A gazdagtól sem lophatunk, hogy odaadhassuk a szegénynek, pedig lenne rá kereslet és sokan meg is köszönnének.
#25
#24: "szépen okosan provokálják a közösség tagjait"

Nos ha te moderátor vagy és ha valaki leírja az életét ahogy éli ,de ez másnak nem tetszik és ha nem is írok olyat (lásd most is) akkor is belémszáll) akkor milyen provokációról beszélsz?

Nézzél bele a többi cikkhez ahol ott se vagyok, direkt engem provokálnak a komentekkel várva ,hogy rákapjak.

Többször mondtam már igen ismétlem mindig önmagam mivel nem változok mert nem vagyok skizo ,de érdekes én miért nem írok rá valakire ,vagy kötök bele valakibe ? Hidd el rengeteg komment irritál engem is de érdekes én féreg aki nem is ember a világ legalja meg tudom állni ne kössek bele...
#24
#22: Bár nem engem kérdeztél, de remélem nem gond, ha én (is) válaszolok, tekintve, hogy a hozzászólásom miatt robbant ki ez a kisebb balhé. Ami egyébként még nem is számít kifejezetten balhénak, ha azt nézzük, milyen anyázások szoktak menni.
Godach talán épp rosszkor és rossz helyen fogott hozzá beleállni crytek-be, de a mentségére legyen mondva, hogy a srác borzolja már a kedélyeket egy ideje, különösen ma volt tevékeny, aminek fényében nem meglepő, hogy egyes embereknél elszakad a cérna.
Több helyen voltam már - és vagyok most is - moderátor, az igazi trollokat nagyon messziről felismerem, akik soha nem vétenek a szabályzat ellen, hanem szépen okosan provokálják a közösség tagjait egészen addig, amíg valakinél ki nem borul a bili. Ezek sokkal veszélyesebbek, mint a sima anyázók, mert a legtöbb felhasználóból a tehetetlenség érzését váltják ki, amiből egyenesen következik a düh.
Nem merem teljesen biztosra mondani, de crytek folyamatos önellentmondásos tevékenysége és már-már szándékosnak tűnő értetlensége nagyon hasonlít ezeknek a közösségromboló embereknek a tevékenységére.
Nyilván nem mondom meg neked, hogy mit csinálj vele (én a magam részéről elengedtem a srácot a lelki békém érdekében), csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy ebben az esetben nem godach a hunyó, sokkal inkább valaki, akinek pont sikerült óvatlanul belelépni egy csapdába.
#23
#21: Alig maradtak mar emberek ezen az oldalon, vagyis nem vagyunk tul sokan, ne akard mar azt a keveset is kirugni:))
#22
YanezModerátor
#21: Elolvastam a kommenteket és lehet, hogy én vagyok hülye, de konkrétan most mi volt crytek 15-ös kommentjében a kötekedés??? Ellenben Te személyeskedni kezdtél. Most nem azért, de a kedvemért olvasd vissza a kommenteket, mert esküszöm nem értelek. Ha nem nehéz, magyarázd el, mert az én szememben most kizárólag te sértettél szabályt. Lehet, hogy valamelyik másik topikról beszélsz?
#21
#20: Akarok is és nagyon remélem, hogy végre lépnek az ügyedbe. Lényegtelen nekem hogy Grabber vagy Crytek. Engem nem fogsz megvenni egy sorsolással, közösségromboló ember vagy. Pont.!
#20
#19: Nem én látok nem létező dolgokat és próbálom a népet másra uszítani.
Ezen is erőteljesen látszik amit most csinálsz
És még te akarsz itt moderátorokat iderángatni..
#19
#18: Téged nem rosszul raktak össze, hanem maga a hiba vagy. Mindenkiben meglátom a jót, de isten lással lelkem örülnék ha többé a fajtád nem jönne létre :(
#18
#16: Mondom téged rosszul raktak össze.

Leírta 30 millára jött 18 elsőre amit kevesel..

Erre írtam ,hogy a steam-es eladások és a ms pénzze a game pass miatt még bőven hoz majd a konyhára.

Elemezd már kérlek ,hogy itt mi a kötekedés...
#17
#16: Te Yanez. Személy szerint téged ismerlek innen mint monderátor. Mondd már el nekem, mint TAG hogy látod ezt a kölyköt itt? Gondolom mint staff, el kell tűrnöd mert konkrétan szabályt nem szeg, de mindannyian tudjuk milyen aljas, gusztustalan módon inzultál mindenkit aki a hírek alatt meg jelen.
Komolyan kíváncsi vagyok a véleményedre és nagyon remélem, hogy most az egyszer növesztesz vazz te is tököket és megmondod...
#16
#15: És látod, csak tovább kötekszel teljesen normális tagokkal.
Tényleg nem tudom, hol a fenében vannak ilyenkor a moderátorok.
Én is megtaláltam a közös hangot DeKor-al sőt még bocsánatot is kértem, de amit te leművelsz öcsém, nem tudom mi a franc helyed van itt....
#15
#12: Nem kell beszarni. A steam-es eladások és a ms game pass miatt jön még zsozso ezerrel.
#14
#12: Amikor megjelent,nem igazán tudtam hova rakni ezt a játékot.Annyira nyomták vele az RTX-et,hogy kicsit techdemo szaga volt.Nem mertem volna megvenni,pláne úgy,hogy állítólag szarul is volt optimalizálva.Múltkor torrentről leszedtem,hogy megnézzem milyen,de szerintem RTX nélkül csutkára húzva is csúnyának tűnt.
Csípem a Remedy játékait,de ez az első olyan fejlesztésük,amiért még 3000 Forintot se fogok adni soha.
#13
#11: Epphogy a harcrendszer melysege as elso harom ora utan jon at igazan a controllban, ugyanis kb akkor kezdenek el megnyilni az izgalmasabb kepessegeid, es az uj helyszinek a jatekban. Ez az a jatek, amivel ha nem jatszottal legalabb 8 orat vele ne alkoss rola velemenyt..