Készül a Pathfinder: Wrath of the Righteous

  • Írta: szlav
  • 2019. december 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Örülhetnek a Pathfinder: Kingmaker és a hagyományos asztali szerepjáték rajongói, az Owlcat Games ugyanis bejelentette a következő CRPG-jét. A Pathfinder: Wrath of the Righteous az azonos című szerepjátékmodul elemeire épül.

A Pathfinder: Kingmaker az összes hibája és kezdeti technikai bakija ellenére is kiváló szerepjáték lett, az Owlcat Games csapata pedig a saját bevallása szerint tanult az eddigi hibákból, és ezeket észben tartva készíti a következő CRPG-jét a Pathfinder-univerzumban.

Nem sok részletet ismerünk eddig a Wrath of the Righteous nevezetű második részről, annyit azonban elkönyvelhetünk, hogy nem a Kingmaker egyenes ági folytatása lesz, hanem egy teljesen különálló sztori.

Az asztali szerepjáték rajongói jól ismerhetik azt a modult, amelyről az új videojáték a nevét kapta, ennek nyomán pedig azt is kikövetkeztethetjük, hogy a világ egy sokkal sötétebb oldalát ismerhetjük majd meg. Helyszínül Golarion démonoktól hemzsegő vidéke, a Worldwound szolgál majd, ahol a halandók és démonok közötti háború kellős közepébe cseppenünk majd.

A PC Gamer információi szerint a Wrath of the Righteous legalább két új alapkaszttal (Witch, Oracle) bővíti majd a karaktereink felhozatalát, valamint megismerhetjük majd a Mythic fejlődési rendszert is, melynek segítségével megnyílnak előttünk többek között a Trickster, a Lich és az Angel képességei is. Emellett legalább egy új játszható fajra is számíthatunk.

A Kingmakert meghatározó királyságmenedzselés némileg eltérő formában ugyan, de ismét visszatér majd. Az Owlcat csapata arra törekedett, hogy ezek az elemek könnyebben illeszkedjenek a hagyományos szerepjátékos játékmenethez.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...