Monster Energy Supercross - jön a harmadik rész

Már a Monster Energy Supercross 2 sárdagasztójában sem lehetett komolyabb panaszunk a fizikára, de úgy fest, hogy az új rész még erre is rátesz egy lapáttal, és minden eddiginél élethűbb ugratásokat hozhatunk össze.

Az új előzetes alapján a legnagyobb előrelépés a fizikán lesz tetten érhető, ugyanis ezúttal nem csak a pályán, hanem a levegőben is komoly hatással lesznek a versenyzőnkre és járgányára a fizika könyörtelen szabályai. Emellett a pálya is minden eddiginél komplexebb technológiai hátteret kap majd; a tűzijátékok fénycsóvái, a lángok, a nedves és száraz talaj részecskéi mind olyan realisztikus ábrázolást kapnak majd, amihez foghatót még nem láttunk a franchise életében.

Persze a tartalomra sem lesz majd panasz, ugyanis több mint 100 motoros vár majd ránk a 450SX és a 250SX osztályokból, a kellő változatosságot pedig a 15 különböző stadion fogja biztosítani. A korábbiakhoz képest a multiplayer részleg is bővül, mostantól lesznek alacsonyabb késleltetésű dedikált szerverek, illetve kapunk egy Race Director Mode-ot is, ahol mi állíthatjuk össze az online futamok szabályait.

A Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3 2020. február 4-től lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, Google Stadián és Nintendo Switchen.

9 komment - szólj hozzá!