Monster Energy Supercross - jön a harmadik rész

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Már a Monster Energy Supercross 2 sárdagasztójában sem lehetett komolyabb panaszunk a fizikára, de úgy fest, hogy az új rész még erre is rátesz egy lapáttal, és minden eddiginél élethűbb ugratásokat hozhatunk össze.

Az új előzetes alapján a legnagyobb előrelépés a fizikán lesz tetten érhető, ugyanis ezúttal nem csak a pályán, hanem a levegőben is komoly hatással lesznek a versenyzőnkre és járgányára a fizika könyörtelen szabályai. Emellett a pálya is minden eddiginél komplexebb technológiai hátteret kap majd; a tűzijátékok fénycsóvái, a lángok, a nedves és száraz talaj részecskéi mind olyan realisztikus ábrázolást kapnak majd, amihez foghatót még nem láttunk a franchise életében.

Persze a tartalomra sem lesz majd panasz, ugyanis több mint 100 motoros vár majd ránk a 450SX és a 250SX osztályokból, a kellő változatosságot pedig a 15 különböző stadion fogja biztosítani. A korábbiakhoz képest a multiplayer részleg is bővül, mostantól lesznek alacsonyabb késleltetésű dedikált szerverek, illetve kapunk egy Race Director Mode-ot is, ahol mi állíthatjuk össze az online futamok szabályait.

A Monster Energy Supercross - The Official Videogame 3 2020. február 4-től lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, Google Stadián és Nintendo Switchen.

9.
9.
DeKor
#8: A MotoGP20 munkálatait éppen csak elkezdtük, pár darab motor van kész, szóval annak a bejelentése még szerintem jóval odébb van.
8.
8.
Morzsi1
A héten a második (jó-jó, ez igazából múlt heti) Milestone bejelentés. Az MXGP2020 és a MotoGp20 még várat magára.
Nagy motoros vagyok, de kicsit kezd sok lenni ezekből a motoros játékokból. Kétségtelen, hogy idén mindhárom Milestone játék látható előrelépést produkált, meglátjuk, mit hoz 2020. Mondjuk szerintem a MotoGp-n volt tetten érhető a legnagyobb fejlődés, az most tényleg jól sikerült. Talán a legjobb MS játék, mindeddig.
7.
7.
godach
Én kaptam tesztpéldányra a MotoGp 18-19-ből is. Én, aki világ életében csak egy babettát vezetett, nagyon élvezem őket. Nem vagyok HC motorrajongó és pont annyira érzem komolynak, amennyi még szórakoztató is. Az MXGP Pro-n kívül is mindet végigjátszottam. Ott észrevettem, hogy a kipörgést/túlpörgést az one kontroller ravaszának rezgése jelzi ami marha ágy előny. Szokatlan is volt a harmadik részét Ps-en tolni ennek hiánya nélkül billen meg egyenesen elképzelhetetlennek tartom hogy élvezhető legyen.
A lényeg, hogy én nagyon tudom szeretni a Ms játékokat és egyedül csak azért nem repülök rá minden címre azonnal, mert túl sok vasat tartanak a tűzben és félek hogy azt hiszik, hogy ez a minőség elég.
Ami valójában elég is, de lehetne sokkal több ha nem a mennyiségre mennének.
1.
1.
DeKor
Ebbe a játékba is készítettem jó néhány motoros ruha és motor textúrát, úgyhogy elvileg rajonganom kellene az újításokért. Remélem, hogy tetszeni fog a közönségnek a játék, de meg kell mondanom őszintén, nekem sehogy sem tűnik életszerűnek az a trükközés, amit csinál a levegőben a motoros. Szerintem sokkal erőteljesebben kellene mozognia a motorosnak ahhoz, hogy egy ilyen motor megcsinálja ezt a félcsavart a levegőben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...