Monster Energy Supercross - jön a harmadik rész

Már a Monster Energy Supercross 2 sárdagasztójában sem lehetett komolyabb panaszunk a fizikára, de úgy fest, hogy az új rész még erre is rátesz egy lapáttal, és minden eddiginél élethűbb ugratásokat hozhatunk össze.

Kommentek

#9
#8: A MotoGP20 munkálatait éppen csak elkezdtük, pár darab motor van kész, szóval annak a bejelentése még szerintem jóval odébb van.
#8
A héten a második (jó-jó, ez igazából múlt heti) Milestone bejelentés. Az MXGP2020 és a MotoGp20 még várat magára.
Nagy motoros vagyok, de kicsit kezd sok lenni ezekből a motoros játékokból. Kétségtelen, hogy idén mindhárom Milestone játék látható előrelépést produkált, meglátjuk, mit hoz 2020. Mondjuk szerintem a MotoGp-n volt tetten érhető a legnagyobb fejlődés, az most tényleg jól sikerült. Talán a legjobb MS játék, mindeddig.
#7
Én kaptam tesztpéldányra a MotoGp 18-19-ből is. Én, aki világ életében csak egy babettát vezetett, nagyon élvezem őket. Nem vagyok HC motorrajongó és pont annyira érzem komolynak, amennyi még szórakoztató is. Az MXGP Pro-n kívül is mindet végigjátszottam. Ott észrevettem, hogy a kipörgést/túlpörgést az one kontroller ravaszának rezgése jelzi ami marha ágy előny. Szokatlan is volt a harmadik részét Ps-en tolni ennek hiánya nélkül billen meg egyenesen elképzelhetetlennek tartom hogy élvezhető legyen.
A lényeg, hogy én nagyon tudom szeretni a Ms játékokat és egyedül csak azért nem repülök rá minden címre azonnal, mert túl sok vasat tartanak a tűzben és félek hogy azt hiszik, hogy ez a minőség elég.
Ami valójában elég is, de lehetne sokkal több ha nem a mennyiségre mennének.
#6
#5: Ebben teljesen igazad van. Nem tudom megvédeni őket, még ha szeretném is. Én ugye örülök annak, hogy elkezdtek fejlődni, mert ez azt jelenti, hogy nekem sokáig tudják még szállítani a munkát, de hogy az elmúlt években nagyon sok középszerű és lelketlen játékot készítettek, azzal még csak vitatkozni sem tudok.
#4
#3: A Ride3 nek jobban tetszett, mint a kettő. A fizika átdolgozásával nehezebb lett a játék, ez sokaknak nem tetszett és a fizikát okolták, pedig pont az a része lett egyértelműen életszerűbb.
A MotoGP19 pedig már a kritikusoknak és a játékosoknak is jobban tetszett, mint a korábbi Milestone játékok, tehát amit te mondasz, annak jelenleg az ellenkezőjét mutatja a gyakorlat.
#1
Ebbe a játékba is készítettem jó néhány motoros ruha és motor textúrát, úgyhogy elvileg rajonganom kellene az újításokért. Remélem, hogy tetszeni fog a közönségnek a játék, de meg kell mondanom őszintén, nekem sehogy sem tűnik életszerűnek az a trükközés, amit csinál a levegőben a motoros. Szerintem sokkal erőteljesebben kellene mozognia a motorosnak ahhoz, hogy egy ilyen motor megcsinálja ezt a félcsavart a levegőben.