Jövő héten jön az új State of Play

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 6.
  • Teaser
Link másolása
A Sony hivatalosan is leleplezte a következő State of Play időpontját, mely szerint december 10-én 20 percen át várnak ránk a vadonatúj bejelentések, trailerek, frissítések, és még sok minden más.

Sid Shuman a PlayStation Blogon közzétett infói szerint jövő hét kedden, magyar idő szerint 15 órakor veszi kezdetét a legújabb State of Play, melyet a szokásos módon rengeteg streaming platformon lesz lehetőségünk élőben követni, így például a Twitteren, a YouTube-on, a Twitchen és a Facebookon is.

Ami a bejelentéseket illeti, hiába kaptunk az elmúlt időszakban több szivárogtatást is a következő generációs PlayStation-konzol feltételezett áráról, a dev kit kinézetéről, vagy a kontrollerről, Shuman szerint nem érdemes a PlayStation 5-te kapcsolatos hivatalos infókra számítani.

6.
6.
pgaboo977
Biztos keddet akartatok írni dec 10. az kedd
5.
5.
Marcus88
#3: Nekem is nagyon tetszik ez a fehér-fekete controller!
Meg a konzol tetején is menő az a világos kék csík mikor elindul felfelé a körnél szét válik és a tetején összeér.Gondolom ez bekapcsoláskor történne.
Bár szerintem utána már nem lenne jó ha így világítana egy sötét szobában játszás közben elég zavaró lenne,de bekapcsoláskor jól nézne ki és utána elaludna a fény!
Na de majd meglátjuk,hogy milyen lesz.
4.
4.
Darksiders84
Ilyet hogy nem lesz Ps5 infó amikor a zöldek fejese már otthon nyomja az új világ legizmosabb gépét... Így már lehet meg se nézem. Na jó azért meglesem.
3.
3.
DeKor
#1: Ha a kontroller ilyen lenne, azt nagyon adnám. Valószínűleg tényleg kijelző lesz középen, ezt túl sok helyről hallottuk már és a Sony nyújtott is be ilyen szabadalmat. Két oldalt a "fogantyúja" viszont valószínűleg nem lesz olyan vékony kialakítású, mint ezen a látványterven, mostanában menőbb is a tömzsi kialakítású és jobban kézre is áll.
A gépen nagyon csodálkoznék, ha ilyen lenne. Egyre inkább haladunk a letisztult formák felé és szerintem nem jött még el az ideje egy ilyen túlgondolt dizájnnak. Amúgy mókás kinézete van, én meg tudnék barátkozni vele, de nem lenne a kedvencem. Az egyelőre elég biztosnak tűnik, hogy lesz benne valamiféle lekerekített forma, mert ilyesmi is volt a szabadalmak között, de ennyire kerek szerintem nem lesz, egyelőre még tartani fogják a minimalista stílust.
1.
1.
Marcus88
Mit szólnátok ha így nézne ki az új gép?
Nekem fehér színbe tetszik 3 perc 20mp!

https://www.youtube.com/watch?v=DCNLm3Mrbrc
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...