Bemutatkozott a The Suicide of Rachel Foster

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy néz ki, hogy jövőre sem maradunk családi drámákban vájkáló sétaszimulátorok nélkül; februárban már érkezik is a The Suicide of Rachel Foster, melyben az elhagyatott szállodánál csak a szüleink titkai lesznek sötétebbek.

A belső nézetű kalandjáték 1993-ba repít el minket, amikor a tinédzser Nicole szülei elválnak, így édesanyjával együtt maga mögött hagyja a családi hotelt. A válás oka tele van Nicole számára sötét titkokkal, csupán annyit tud, hogy apjának viszonya volt egy tinédzser lánnyal, Rachellel, aki később állapotos, majd öngyilkos lett.

Tíz évvel később, miután Nicole szülei meghaltak, a lány visszatér a szállodához, hogy azt eladja, és a pénzből fizessen némi jóvátételt Rachel családjának is. Miközben búcsút vesz az épülettől, az időjárás olyannyira rosszra fordul, hogy napokon át lehetetlenné válik az utazás, így Nicole a szálloda fogságába kerül. Hogy elüsse az időt, elkezd kutakodni a családi emlékek között, és így hamar olyan misztikus rejtélyek közepette találja magát, melyek az egész életét megváltoztathatják.

A fejlesztők ígérete szerint a játék során a szeretet és a halál, valamint a melankólia és a nosztalgia keveredését élhetjük át egy roppant izgalmas rémtörténetbe ültetve. Éppen ezért a sétaszimulátoros, békés felfedezés mellé egy csepp horror is társul majd, szóval attól nem kell tartanunk, hogy elaludnánk a billentyűzet felett.

A The Suicide of Rachel Foster 2020. február 19-től lesz elérhető a Steamen (jelenleg 25 százalékos előrendelői akcióval), a konzolos verziók megjelenési dátumáról egyelőre nem érkezett információ.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...