Friss plakátokon a The Witcher-sorozat

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb rohamot indított a Netflix azok ellen, akik eddig még nem égtek volna The Witcher-lázban; három vadonatúj posztert kaptunk a december 20-án rajtoló sorozat főszereplőiről.

A három plakát közül az elsőn a Henry Cavill által életre keltett Geralt szerepel „Created by Fear” felirattal, a másodikon a Freya Allan alakította Ciri „Created by Prophecy” kiírással, míg a sort az Anya Chalotra által játszott Yennefer zárja lila szemmel és a „Created by Power” jelmondattal.

A rendező által hét évadra tervezett The Witcher-sorozattal kapcsolatban mostanában igazán el voltunk eresztve látnivalókkal; tegnap végre belenézhettünk az éles harcjelenetekbe, előtte nem sokkal pedig leleplezték az első évad összes epizódjának a címét. A sorozat december 20-tól lesz megtekinthető a Netflix kínálatában.

5.
5.
kebi90
Csak nekem tűnik fel a macska szem hiánya?
4.
4.
Kazuya
Micsoda easter egg van már Geralt poszterén ...
Vagy gondolom Blavikent nem véletlenül rakták pont a feje mellé :D
3.
3.
Ooorky
#2: Játékok a történet nem hivatalos folytatása/befejezése, az első Witcher ott kezdődik ahol az utolsó könyv véget ér.
2.
2.
csoki0619
#1: Hát nem tudom, az alapok adottak. Ha sikerült a sorozat készítőinek jól belőni a hangulatot, a körítést, és nem mellesleg nem spóroltak a CGI-on akk ez még akár egész jól is elsülhet. Egyedül azt nem tudom mennyi újdonságot fog tartalmazni a könyveket ismerőknek. Én kiolvastam az elsőt, a másodikkal is egész jól állok, úgyhogy az alapok már megvannak hozzá, viszont a játékokat nem játszottam ki. A másodikat elkeztem annak idején, aztán félbemaradt, a 3-at letöltöttem már ps4-re, de még nem kezdtem el,pedig sok jót olvastam róla. Remélem nem lesz csalódás
1.
1.
hedzsooo
3-ból 1 kép meggyőző, Cavill egyedül, félek az ő hátán akarják az egész műsort elvinni majd, de ne legyen igazam...

Csak már unom azt a sok hírt is, amik arról szólnak, hogy a Cavill így + úgy csupa jót áradozik a sorozatról.... Erre meg jópár reakció az szokott lenni, hogy hű akkor biztosan jó lesz...

Ugyan már gyerekek, a pudin próbája még mindig az evés.
Mert 1 főszerepre leszerződött színészt mutogatnak, megy interjúkra és dícsérgeti a saját sorozatát mindenhol a premier előtt, még nem igazán garancia semmire. Pláne, hogy rendszerint a szerződésükben van, hogy olyat nem is mondhatnának -még ha akarnának, lenne is olyan-, ami az üzletet, ergó a film sikerét alá is áshatná... Szóval amennyiben nyilatkoznak, csak a szép és jót mondhatják el, ennyi.

Azért persze 1 próbát megér majd, egyenlőre én is várom a premiert de nem azért mert pl. Cavill dícsérgeti mindenhol... Hanem mert pl. jó lenne ismét egy igényesebb fantasy sorozatot látni.. Hamarosan kiderül úgy is persze! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...