Battlefield V - Wake Island nem felejt

Emlékeztek még a Battlefield 1942 legendás, patkó alakú szigetes pályájára? Nos, ahogyan a korábbi Battlefieldekben már megjárta a modern kori hadviselést, természetesen a második világháború újragondolásából sem maradhat ki.

Kommentek

#25
#24: Mert legrosszabb pillanataiban és minden hibája ellenére is a legjobb online lövöldék egyike. És mert a sorozat egy saját maga által kikövezett úton jár, amit térképpel se talál meg egy másik cím se (ami kellemes egyensúlyban állna hardcore és casual vonal között).
#24
Tök jó ez a kommentszekció, egészen jól leírják a népek, hogy miért nincs a világon semmi értelme ennek a játéknak. Tehát arra, amire való, pont nem jó, azoknak, akik ezt szeretik emiatt pont nem jó... De akkor mire jó?
#22
#20: Utoljorá szerintem CS-ben használtam dedikált szervert, ahol amolyan közösségi élmény is volt. Nekem a BF mindig túl nagy volt ehhez. Valahogy nem volt igényem erre. Ahogy mondtam, valószínű ebből fakadóan sem nagyon tudtam átérezni Flash problémáját. Teljesen értem amúgy így már a problémátokat, ha azonosulni nem is tudok vele.
#21
#20: Pont ez a bajuk, hogy a COD4 még mindig megy. Moddolási lehetőségeket is elvették, mert az nem jó ha vki tartalmat pakol egy ilyen játékba. Akkor sohasem fognak újat venni.
#19
#18: Hát nem tudom.Lehet én vagyok szerencsés, vagy állok nagyon máshogy a játékhoz, de szerintem a BF-ben pont az a csodás, hogy egy 32 fős csapatban is rengeteget tud számítani 5-10 értelmes ember, és ennyi mindig összeverődik. Ha meg van 1-2 haver akivel az ember legalább 1 squadban legyen... Én pedig általában így játszom. Plusz nekem személy szerint nem is hiányzott soha, semmilyen közösség. Na de mások az igényeink... Mondjuk az is igaz, nem tudom átérezni azt, hogy több száz órát pakoljak a BF5-be, engem a mai napig lekötnek a pályák. De különösebb erőfeszítést sem éreztem, amikor csak az Iwo Jimán akartam játszani. De lehet bizonyos játékmodokban amiket én esetleg nem játszok, ez idegesítőbb. Ezt belátom.
#16
Csak szerintem mintha lustabbak lennenek vagy ilyesmi? A 1942 ben is miket lehetet csinalni,anyahajto meg tengeralatjaro is volt amit lehetett iranyitani meg mennyi palya mi mindent, most ekkor mivan en ezeket hianyolom,hogy kb azt azert tudjam ezt vezetni vagy azt csinalni.
#15
#13: Hát erről az jutott eszembe, amikor itt a románoknál kurvára havazott valamelyik évben, és azok a senkiházi lusta gecik hagyták, hogy ellepje a házukat a hó, ahelyett, hogy lapátot fogtak volna talán, és várták a segíjt... Tényleg... Nehogy minimálisan fáradj azért, hogy azon a pályán játsz amin szeretnél. Legyen neked fenntartva külön egy hely minden aktuálisan azon a mappon induló szerveren, hátha épp megjössz... Hát gratulálok... :D
#11
#9: A lootrendszer tényleg nagyon szar volt, de amúgy egyike a az általános conquest mellett amit nagy ritkán játszottam legalább. Viszont a legátláthatóbb és legjobb gunplay-jel rendelkező BR szerintem, kár, hogy nem nagyon érdekel ebben a WW2-s környezetben, ha már leülök BF-ezni, akkor inkább mással játszok azon belül.
#10
#5: Az eredeti ttk miatt rengetegen lázonganak, nem akarnak rendesen halni az ellenfelek hülyeség az egész.
#8
#6: Hát az biztos, hogy megelőzte. De most is megelőzhették volna. :P Szép minden mai játék amúgy, nem az a gond, csak mégis van egy stagnálás.
#7
#5: Ennyi idő után megtalálhattad volna a "server browser" opciót...