Battlefield V - Wake Island nem felejt

Emlékeztek még a Battlefield 1942 legendás, patkó alakú szigetes pályájára? Nos, ahogyan a korábbi Battlefieldekben már megjárta a modern kori hadviselést, természetesen a második világháború újragondolásából sem maradhat ki.

Kommentek

#26
#20: azért van hátulütője is a privát szervereknek, egy idő után nem fogsz találni vanila szervert, az összes szarrá lesz modolva és közel sem lesz olyan mint amikor megjelent. CoD2 ben nem találtam normális pub szervert ahol ne lett volna valami idióta mod ami elbaxa, cod4 szintén, CS Source szintén, tegnap akartam retrozni egy kicsit a Team Fortress 2 vel, hát láss csodát ott sem volt egy pub szeró sem ami olyan lett volna mint 2007ben, ami meg akadt ott senki sem játszott :/

A CS Go pl azért jó ebből a szempontból, mert van benne mind2, community szerverek meg ott a matchmaking official szerverekkel, habár ha 5 v 5 nél több embert akarnál akkor jöhet a keresgélés
#25
#24: Mert legrosszabb pillanataiban és minden hibája ellenére is a legjobb online lövöldék egyike. És mert a sorozat egy saját maga által kikövezett úton jár, amit térképpel se talál meg egy másik cím se (ami kellemes egyensúlyban állna hardcore és casual vonal között).
#24
Tök jó ez a kommentszekció, egészen jól leírják a népek, hogy miért nincs a világon semmi értelme ennek a játéknak. Tehát arra, amire való, pont nem jó, azoknak, akik ezt szeretik emiatt pont nem jó... De akkor mire jó?
#23
#22: Igen ez inkább azoknak probléma akik órák százait ölik vagy ölnék bele hetek-hónapok alatt.
Ma már a rendes klánozás is csak a nevében maradt meg, nincsenek rendes klánok, klánháborúk. Csak fanok akik berakják a nevük elé a taget mint [PÖCSKÖRÖM]ProJani aztán a kutya sem tudja ki fia borja de ő Prójani a pöcsköröm klánból aki a büdös életben nem fog részt venni war-on, klántalálkozókon, klánokat gyüjtő dumálós chaten, semmin.
#22
#20: Utoljorá szerintem CS-ben használtam dedikált szervert, ahol amolyan közösségi élmény is volt. Nekem a BF mindig túl nagy volt ehhez. Valahogy nem volt igényem erre. Ahogy mondtam, valószínű ebből fakadóan sem nagyon tudtam átérezni Flash problémáját. Teljesen értem amúgy így már a problémátokat, ha azonosulni nem is tudok vele.
#21
#20: Pont ez a bajuk, hogy a COD4 még mindig megy. Moddolási lehetőségeket is elvették, mert az nem jó ha vki tartalmat pakol egy ilyen játékba. Akkor sohasem fognak újat venni.
#20
#19: Jó dolog a privát szerver és a dedikált megoldások. Sokkal jobb közösségek alakulnak ki mint az ilyen random szarokon. És mikor a játékfejlesztők nem hallgatnak a játékosokra egyes dolgokat meg lehet rajtuk változtatni. A Call of duty egyik halála a dedikált szerverek és szerverbérlés lehetőségének kivétele, azóta szinvonaltalan casual szar amiben közösségek sosem alakulnak ki maximum fantábor. Ugyan ebbe az irányba halad a Battlefield is azzal hogy minden lehetőséget kivesz a játékos kezéből. Sajnos ez a mostani játékos gen pedig már egy olyan generációban nevelkedett ahol a dedikált saját szerver bérlés már nem volt elterjedt..... Pedig rengetegen vannak akik igényelnék, nem is értem miért kell teljesen kiírtani a lehetőséget. Persze,így olcsóbb egyszerűbb... Mégis az ilyen szerverek lehetőséget adtak az idióták kiszűrésére, sokszor védelmeket megkerülő csalók ellehetetlenítésére, megfelelő csapatbalanszra, kedvelt pályák sorba rakására akár következő pálya és játékmód megszavazására. Nem kellett kilépegetni, rengetegszer ugyan azokkal az értelmes arcokkal játszhattál amikor felmentél. BF V-ben most lutri így a játék. HA szerencséd van olyan csapatba kerülsz ami nem csipázó agyalágyultakból áll és foglalkoznak a pontokkal. Ha nincs akkor végig szopod. Ha jó csapatban vagy de a másik csapatból kilépnek az idióta autóbalansz simán átrak. Ha jó csapatban vagy de a következő pálya nem tetszik sokaknak kilépnek. Megint indul a lutri hova kerülsz. Ha van 1-2 haver az igen sokat tud segíteni javítani a dolgon,de mikor egyedül felmennél halott ötlet sokszor.
A Call of duty 4-el például pont a privát szerverek adta lehetőség miatt máig többen játszanak mint bármelyik azóta megjelent 1-2 évnél öregebb szervermentes COD-al....Igény lenne rá,de az Activision féreg módon mindig csak igérget az ügyben. Az EA pedig egyre jobban csökkenti az eddigi lehetőségeket...
#19
#18: Hát nem tudom.Lehet én vagyok szerencsés, vagy állok nagyon máshogy a játékhoz, de szerintem a BF-ben pont az a csodás, hogy egy 32 fős csapatban is rengeteget tud számítani 5-10 értelmes ember, és ennyi mindig összeverődik. Ha meg van 1-2 haver akivel az ember legalább 1 squadban legyen... Én pedig általában így játszom. Plusz nekem személy szerint nem is hiányzott soha, semmilyen közösség. Na de mások az igényeink... Mondjuk az is igaz, nem tudom átérezni azt, hogy több száz órát pakoljak a BF5-be, engem a mai napig lekötnek a pályák. De különösebb erőfeszítést sem éreztem, amikor csak az Iwo Jimán akartam játszani. De lehet bizonyos játékmodokban amiket én esetleg nem játszok, ez idegesítőbb. Ezt belátom.
#18
#15: Flash nem a legélesebb kés a fiókban, de azért van igazság abban amit mond.
A privát szerver lényege hogy egy fasza kis közösség alakuljon ki akik bírják az adott map sorrendet, a plusz szabályokat (például csapatonként csipalimit). A mezei publik jóval szarabb élményt kínál. Az meg hogy kvázi mind ugyan úgy van beállítva, ugyan az a map forgás, minden....Mire összeverődne egy jobb csapat a fele kilép mert utált pálya jön megy máshova....Minden marha mesterlövészként kempel és lefossák a feladatokat...Nincs egy rendes admin, nem alakul ki közösség...
#17
#15: ennél nagyobb faszságot nem nagyon hallottam az utóbbi időben... most jó magasra tetted a lécet :D
#16
Csak szerintem mintha lustabbak lennenek vagy ilyesmi? A 1942 ben is miket lehetet csinalni,anyahajto meg tengeralatjaro is volt amit lehetett iranyitani meg mennyi palya mi mindent, most ekkor mivan en ezeket hianyolom,hogy kb azt azert tudjam ezt vezetni vagy azt csinalni.
#15
#13: Hát erről az jutott eszembe, amikor itt a románoknál kurvára havazott valamelyik évben, és azok a senkiházi lusta gecik hagyták, hogy ellepje a házukat a hó, ahelyett, hogy lapátot fogtak volna talán, és várták a segíjt... Tényleg... Nehogy minimálisan fáradj azért, hogy azon a pályán játsz amin szeretnél. Legyen neked fenntartva külön egy hely minden aktuálisan azon a mappon induló szerveren, hátha épp megjössz... Hát gratulálok... :D
#14
#13
Nincs 4 órád, hogy kivárd a kedvenc mapod?! Nézd a jó oldalát, legalább szerzel 1 tiert ennyi idő alatt :D
#13
#7: és mi a francot érek vele ? áruld már el kérlek... mivel csak official szerverek vannak még mindig így az összes cq official szerón ugyan az a maprotáció van -.- Vagy majd örökké ki-be lépegessek és reménykedjek hogy csak most kezdődött el a meccs azon a mapon amin akarok játszani? lol
#12
#2: Ez a része nem....Ellenben az a része hogy a legutóbbi frissítés sokaknak hazavágja a menüt ID Sparta kiírásokkal és 2 több nap alatt nem oldották meg pláne konzolon...
Akárcsak az egyik singleplayer bug amitől nem tudaz tovább haladni csak pár grafikai effekt kikapcsolásával..A kezdetek óta ismert hiba...
#11
#9: A lootrendszer tényleg nagyon szar volt, de amúgy egyike a az általános conquest mellett amit nagy ritkán játszottam legalább. Viszont a legátláthatóbb és legjobb gunplay-jel rendelkező BR szerintem, kár, hogy nem nagyon érdekel ebben a WW2-s környezetben, ha már leülök BF-ezni, akkor inkább mással játszok azon belül.
#10
#5: Az eredeti ttk miatt rengetegen lázonganak, nem akarnak rendesen halni az ellenfelek hülyeség az egész.
#9
És mi a helyzet a Firefossal? Még mindig egymásba ömlik a loot? Emlékszem úgy kellett kiturkálni a cuccokat mint valami bolhapiacon.
#8
#6: Hát az biztos, hogy megelőzte. De most is megelőzhették volna. :P Szép minden mai játék amúgy, nem az a gond, csak mégis van egy stagnálás.
#7
#5: Ennyi idő után megtalálhattad volna a "server browser" opciót...