Ütős címekkel nyit a Humble Choice

Végre megérkezett a Humble Monthly Bundle-t felváltó Humble Choice, és a várakozásoknak megfelelőn nem is kellett csalódnunk benne. Shadow of the Tomb Raider, Blasphemous és Ancestors: Legacy is van a kínálatban.

Ahogyan arról még októberben beszámoltunk, alaposan átalakult a Humble Monthly előfizetéses rendszere, megszűnt a zsákbamacskás koncepció, és mostantól mi magunk válogathatjuk össze a kínálatból azokat a játékokat, amik igazán érdekelnek.

A Basic-előfizetők havi 15 dollárért három játékot választhatnak, míg a Premium-előfizetők 20 dollárért már kilencet. Azok a szemfüles vásárlók - és tudjuk, hogy akadnak ilyenek is a Gamekapocs olvasói között -, akik decemberben rendelkeztek Humble Monthly-előfizetéssel, igazán jól járnak, mivel ők automatikusan a Classic-előfizetők közé kerülnek, ahol a szokásos 12 dolláros áron tíz játékot választhatnak maguknak, vagyis a komplett kínálatot megkapják.

És hogy miből is áll az első havi kínálat? Nos, eléggé ütős címekből. A legnagyobb dobás egyértelműen az akció-kalandjátékok koronázatlan királynőjének, vagyis Lara Croftnak a legújabb bevetése a Shadow of the Tomb Raiderrel, amit az alig pár hónapja megjelent, Dark Souls beütésű 2D-s játék, a Blasphemous követ. De felbukkan még mellettük a sötét középkor idejére visszarepítő Ancestors: Legacy, a hidegháborús taktikázást kedvelőknek pedig a Phantom Doctrine. Aki a száguldás szerelmese, az jól fogja magát érezni a Horizon Chase Turbóval, az indie játékok kedvelőinek pedig még ott lesz a Dead in Vinland, a Dark Future: Blood Red States, a Desert Child, az Aegis Defenders és az X-Morph: Defense.

Az akciót az alábbi oldalon találhatjátok, a Classic-előfizetőknek pedig ezekkel a szabályokkal érdemes tisztában lenniük, hogy megőrizhessék a remek ár/érték arányú opciójukat.

5 komment - szólj hozzá!