Gears 5 - kezdődik a mindenki mindenki ellen

A jövő hét során érkezik a Gears 5 - Operation 2: Free For All, mely során nem csak az új játékmódot kapják meg a játékosok, hanem még vadonatúj pályákat, két új hőst és a 2v2-es meccseket is.

Kommentek

#6
#3: Azért mert sehogy se jó semmi...

Ha kezdéskor benne lett volna:
a., lehet nem készülnek el vele időben, több a hiba, bugos... hiszti... Ha day1 patch jön, hiszti...
b., akkor nincs amit később kihozzanak, azt a látszatot fenntartva, hogy frissül a játék, jönnek újdonságok... hiszti... hogy miért nem jön semmi...
c., ha kijön időben, be is fejezték, akkor is az a helyzet, hogy nem jön semmi új tartalom... hiszti...
d., egyáltalán jön valami... keressünk valami okot addig amíg... hiszti...

A gamer társadalom hangos kisebbsége, akik abba az irányba terelik az ipart amilyenbe, egy 10 éves, elkényeztetett, egyke morális szintjén van, hasonló intellektussal és érzelmi intelligenciával.
#5
#4: Így vagyok vele én is, csak a jó single Coop miatt vettünk meg a haverral, más nemérdekel, pláne nem az eféle online shooterok konzolon.
#4
#3: Többet koncentráltak a single-re megjelenésre, hiszen azt csak egyszer lehet elb@szni, ellenben a folyamatosan frissülő multival. Amúgy multi téren is tisztességesnek volt mondható megjelenésnél a játék, de nem tudom, hogy te nyomod / nyomtad / nem nyomod / nem vágod / hiányzott / nem hiányzott ez. Nekem speciel a single volt érdekes belőle, a többit nekem mindegy hogyan rakják hozzá. :)
#3
Mondjuk azt nem értem, hogy ezt miért nem premierkor tették bele de oké, "LiveService"..
#2
Nem bírtam megállni vettem egy Xboxot most akciósan mivel állandóan ezt lehet itt olvasni Game Passba miket dobállnak és Crytek is rendszeresen szóba hozza szóval karácsonykor bontom. Azt se tudom melyikkel kezdjem bőség zavarom lesz de valószínűleg a Gears 5 és F Horizon 4 amit először töltök.
#1
Fasza, birtam a judgmentben is a free for all jatekmodot.