Elrajtolt a Black Mesa Complete Beta

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 8.
  • Korai verzió
Link másolása
Végre elérhetővé vált a teljes Black Mesa nyilvános bétája, melyben a játékot megállás nélkül játszhatjuk végig az elsőtől az utolsó pályáig. Újból ellátogathatunk az első Half-Life ikonikus helyszíneire, így a Xen világába is.

A Source motorra átültetett rajongói projekt kezd révbe érni, olyannyira, hogy megérkezett végre az első olyan bétaverzió, mellyel az egész játékot végigjátszhatjuk.

Arra érdemes odafigyelni, hogy a tegnapi naptól elérhető béta kipróbálásához nem elegendő csupán a Steamen is elérhető Black Mesa játékot futtatni; miután hozzáadtuk a könyvtárunkhoz a Black Mesát, utána a steames könyvtárunkban rá kell kattintanunk jobb egérgombbal, ahol a tulajdonságok menüponton belül a „BETAS” pontban a „public-beta” lehetőséget kell kiválasztanunk, és már indulhat is a móka.

A játékról készült legutóbbi felvételeket az alábbi cikkünkben nézhetitek vissza.

2.
2.
wolfwarrior
#1: Láttam egy dev videót, amiben azt mutatták, hogy képesek a alien gruntok kihasználni az alacsony gravitációt, fel le ugrálnak platformokon manővereznek, hogy elkapjanak. Szóval nem biztos
1.
1.
Heldengeist
A Xen mapokat is olyan olcsó módon tették "kihívássá", mint a játék első felét? Gondolok itt arra, hogy megnövelték az ellenfelek HP-ját és 30-50%-kal kevesebb lőszert tudsz magadnál tartani, mint az eredeti HL-ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...