Halo: The Master Chief Collection - jól fogy Steamen

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 9.
  • Biznisz
Link másolása
A Steam Charts adatai ugyan nem mutatnak pontos számot, a Microsoft pedig jó ideje nem közöl érdemi eladási statisztikákat, de a rendelkezésre álló infók szerint nagyon jól fut a Steamre is felkerült Halo: The Master Chief Collection.

A héten jelent meg a Halo: Reach felturbózott kiadása, ami végre a PC-s rajongók számára is elérhető. Ráadásul a Halo: The Master Chief Collection részeként visszatérő közel tízéves játék a Steam kínálatában is bemutatkozott, így aki tehette, az lehetőség szerint elkerülte a még mindig botrányosan működő Microsoft Store-t.

És úgy néz ki, nagyon sokan döntöttek így, a Steam Charts becsült adatai szerint ugyanis egymillió és kétmillió közé tehető azok száma, akik megvásárolták Steamen a játékot. Ez a szám tartalmazza az előrendelőket is, de ez semmit sem von le a Halo: The Master Chief Collection érdemeiből, amit napokkal ezelőtt közel 160 ezren toltak egyszerre, amivel a harmadik legnépszerűbb játék volt az adott napon.

A játékosszám ugyan azóta a felére csökkent, de még mindig nincs ok a panaszkodásra, hiszen így is simán 80 ezer körüli számokat produkál a Halo előzményeit elbeszélő Reach.

12.
12.
user101
Játsszatok az eredeti Halo 1-2 vel PC-n vagy 360-on, utána toljátok ki mondjuk a Halo előtt egy évvel megjelelt 'No One Lifes Forevert'... és szégyelljétek el magatokat !!! :)))

Sokkal jobb rád kerülős, elmenekülős, túlerőt kihasználó bekerítős, ai... A 'thug'-ok thugként viselkednek, a katonák, katonaként... Fa, fém, üveg, textil felület, az ellenség ez alapján hall meg, vagy épp nem... lopakodás... kamerák... alternatív útvonalak, járművek ( több típus: földre, vízre, hóra ). Séta földön, erdőben, hóban, búvárkodva, az űrben... Civil lakosság, nem üres pályák, nem öljük őket, de ha igen: küldetés kampeca... Fegyverek ? Több, pisztoly, géppisztoly, gépkarabély, távcsöves, gránátvető, altató gáz, vakító gáz, kém-kütyük, elterelő eszközök, basszus: medvecsapda értem? medvecsapda! :)... Ugyan már ! :(

Bsszus... ha az a játék lenne az etalon, akkor a Halo örülhetne már egy 50%-s értékelésnek is... Mindezt 1 évvel az amerikai és 2 évvel az európai megjelenés előtt!!! A Halo korszak alkotó, precedens teremtő? A lófszt! Tisztes iparos munka, unalmas történettel és üres világgal.. Jó benne lövöldözni ( még konzolon is ) de semmi több!
7.
7.
A Halo egy jó lövöldözős játék, azért áll jó hírben. Hatalmas fejtörőket nem kell megoldani benne, de igazából valahogy nem is arról szól. Hogy a sztori bejön-e valakinek az már más, de haverom most is azzal sokkol, hogy megvette a collection-t Steam-en, mert a Halo 1 annyira mély nyomot hagyott benne anno. Oké.
6.
6.
#1: Remelem ennek sikere megagyaz ennek, hogy johessen a Gears is hasonlo modon pc-re. Az elso es a negy mar sima ugy, mar csak a 2-3-Judgement hianyzik.
5.
5.
user101
Megvettem, szeretem, a régi 360-as korszakból visszamaradott nosztalgikus élmény... De amúgy egy rakás szar... :))) A játék nem, hogy a PC-s megjelenése korában, de még BOX-os korszakban sem volt kiemelkedő, újszerű vagy tökéletes. Tisztes iparos munka volt egy olyan eszközön, amin ( és kizárólag ott ) tényleg úttörő volt... De nem a játékiparban. Ettől függetlenül örülünk és köszönjük Microsoft ! :)
2.
2.
Macifasz
#1: Ne is mond, az első napon venném a 2. 3. és Judgment epizódokat tartalmazó pakkot. :-)
1.
1.
zsocc-nrg
Tök jó hogy így rákaptak az emberek, kellett már hogy rendesen visszatérjen a sorozat PC-re! Gears-sorozat is jöhet ebben a formában, tuti lenne rá igény ez alapján :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...