Halo: The Master Chief Collection - jól fogy Steamen

A Steam Charts adatai ugyan nem mutatnak pontos számot, a Microsoft pedig jó ideje nem közöl érdemi eladási statisztikákat, de a rendelkezésre álló infók szerint nagyon jól fut a Steamre is felkerült Halo: The Master Chief Collection.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
Játsszatok az eredeti Halo 1-2 vel PC-n vagy 360-on, utána toljátok ki mondjuk a Halo előtt egy évvel megjelelt 'No One Lifes Forevert'... és szégyelljétek el magatokat !!! :)))

Sokkal jobb rád kerülős, elmenekülős, túlerőt kihasználó bekerítős, ai... A 'thug'-ok thugként viselkednek, a katonák, katonaként... Fa, fém, üveg, textil felület, az ellenség ez alapján hall meg, vagy épp nem... lopakodás... kamerák... alternatív útvonalak, járművek ( több típus: földre, vízre, hóra ). Séta földön, erdőben, hóban, búvárkodva, az űrben... Civil lakosság, nem üres pályák, nem öljük őket, de ha igen: küldetés kampeca... Fegyverek ? Több, pisztoly, géppisztoly, gépkarabély, távcsöves, gránátvető, altató gáz, vakító gáz, kém-kütyük, elterelő eszközök, basszus: medvecsapda értem? medvecsapda! :)... Ugyan már ! :(

Bsszus... ha az a játék lenne az etalon, akkor a Halo örülhetne már egy 50%-s értékelésnek is... Mindezt 1 évvel az amerikai és 2 évvel az európai megjelenés előtt!!! A Halo korszak alkotó, precedens teremtő? A lófszt! Tisztes iparos munka, unalmas történettel és üres világgal.. Jó benne lövöldözni ( még konzolon is ) de semmi több!
#11
#9: Technikailag egy elmaradott szar volt a Reach,de a történetet nagyon eltalálták.Az elején kicsit lassú,de utána vannak jó pillanatai.Amúgy addig,amíg nem érdekelt a játék története és csak nyomogattam a skip-et az átvezetőknél,addig ugyanazon a véleményen voltam,mint te.
#8
#3: "Az oké, h régen nagy durranás volt a használható járművek, nagy nyílt terep, de ezeken kívül semmi extra."

Csak néha tudnám, hogy az emberek mit várnak az egyes játékoktól, főleg az ilyen két generációval ezelőtti shoot 'em up-tól. Ez ugyan olyan, most itt ez a Terminator játék. Nyílt terep, bejárható házak, felfedezés, mellék küldetések, loot, vásárlás-eladás, NPC-k, szex több NPC-vel, párbeszéd rendszer, döntések, többféle befejezés ezek alapján, szint rendszer pontozással, hackelés, zár törés, kraftolás, fegyver spéci tuning, stb...

Mi az emberek véleménye róla? "Olyan, mint egy retro FPS".
Érted.
XD
#7
A Halo egy jó lövöldözős játék, azért áll jó hírben. Hatalmas fejtörőket nem kell megoldani benne, de igazából valahogy nem is arról szól. Hogy a sztori bejön-e valakinek az már más, de haverom most is azzal sokkol, hogy megvette a collection-t Steam-en, mert a Halo 1 annyira mély nyomot hagyott benne anno. Oké.
#6
Törölt felhasználó
#1: Remelem ennek sikere megagyaz ennek, hogy johessen a Gears is hasonlo modon pc-re. Az elso es a negy mar sima ugy, mar csak a 2-3-Judgement hianyzik.
#5
Megvettem, szeretem, a régi 360-as korszakból visszamaradott nosztalgikus élmény... De amúgy egy rakás szar... :))) A játék nem, hogy a PC-s megjelenése korában, de még BOX-os korszakban sem volt kiemelkedő, újszerű vagy tökéletes. Tisztes iparos munka volt egy olyan eszközön, amin ( és kizárólag ott ) tényleg úttörő volt... De nem a játékiparban. Ettől függetlenül örülünk és köszönjük Microsoft ! :)
#4
Ennek örülök.
#2
#1: Ne is mond, az első napon venném a 2. 3. és Judgment epizódokat tartalmazó pakkot. :-)
#1
Tök jó hogy így rákaptak az emberek, kellett már hogy rendesen visszatérjen a sorozat PC-re! Gears-sorozat is jöhet ebben a formában, tuti lenne rá igény ez alapján :)