A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár nagy megjelenésből érezhetően kevesebb van, még ezekre a napokra is készülnek újdonságokkal a kiadók és fejlesztőcsapatok. Különösen a megkésett portokra lesz érdemes odafigyelnünk.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#5
Ashen-re nagyon rég várok, viszont itt rossz dátumot írtok. "Console players in Europe and Asia will have to wait a little longer, though; the PlayStation 4 version releases in Europe on December 16". Ps storeban sem találod meg, így a 9-ei megjelenés kizárt.
#4
#3: A quantic talált egy kínai befektetőt, saját maga kiadója akart lenni és multiplatform címeken akart dolgozni, adott esetben nem is egyen egy időben. A sony kiadó volt. Lejárt az együttműködés és megy mindenki a maga útján.
#3
#2: És a legjobb még hátra van! Úristen mennyi élményt kaptam ezektől a játékoktól. Azt hiszem a detroit-ot, most karácsonykor újra kiviszem, kb hetedjére:)
( A Sony idióta, hogy hagyták a Quantic dream-et elmenni)
#2
Detroit: Become Human, végre!!! A Heavy Rain-t, + a Beyond: Two Souls-t is kijátszottam néhány nap alatt, megállás nélkül szinte játszottam velük, tetszett a története minde a kettőnek. :)))
#1
Tényleg, jön a Detroit is, el is felejtettem. Gyorsan ide ért az év vége és nekem még pár cuccal játszanom kéne :)