Hivatalos: készül a BioShock új része

A 2K Games megerősítette, hogy készül a BioShock-sorozat következő része. A BioShock atyja, Ken Levine nem vesz részt a munkálatokban, a fejlesztést egy új belsős stúdió végzi.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#20
Lesz hozzá köze valakinek, aki érti miért lett a sorozat ilyen népszerű? Mert eddig nem úgy néz ki. A 2K Gamest ismerve pedig elég erős fenntartásaim vannak a minőséget illetően.
#19
#18: A megjelenésekor több oldalon keresztül kifejtettem a játék hibáit a tesztnél található kommentek között. Ha kíváncsi vagy rá nyugodtan keresd vissza, de nekem már nincs energiám ezeket megint mind összeírni. Maradjunk annyiban, hogy a mértékadóbb online fórumok is hasonlóan vélekedtek róla annak idején, szemben a hatalmas hype-nak bedőlő tömegekkel. Ettől persze lehet ez még valaki kedvenc játéka, sem jobb, sem rosszabb ember nem lesz tőle.
#18
#15: 'lgikai bukfencek tömkelege'
Ezt kifejtened jobban esetleg?

Nem vagom mi ez a nagy utálat az Infinite iránt (nem pedig Infinity, pár ember kedvéért). Összesen 3x nyomtam vegig a sztoriját, és amiket te hibának felrósz rá azok engemet nem igazan zavartak, vagy barmi.
Szoval nálam simán előző gén egyik legjobb élménye volt...
#17
#11: Heheh. Volt egy olyan, lehetett benne menni helyeken. Aztáb amint egy nagyobb vagy nyitott helyre kerültél átalakult tényleg Quake 3 Arena módba. Szerintem nem volt amúgy olyan rossz, mint amennyire sokaknak nem jött be, de én más vagyok, mert nekem meg az 1-2 nem jött be. Mindemellett nagyon elismerem az első két részt, de mindkettőt elkezdtem és nem mentem a végéig. Az Infinity-t végig vittem viszont. Ez is egy jele annak, hogy valamiben más, mint az 1-2.
#16
#14: Nekem személy szerint a második a kedvencem.
#15
#14: Valóban nem annyira rossz, mint amennyire divat fikázni. Néhány dologban pl. még jobb is, mint az elődje (fegyverek, hackelés), viszont sokmindenben nem hozta a szintet. Az első rész zseniális harcrendszere pl. teljesen eltűnt, csak a hentelés része maradt meg, bár az kétségtelenül jó lett. Grafikailag is elég hullámzó, helyenként nagyon jó, máshol borzalmasan elnagyolt. A sztorija ugyan eléggé jó lett, de valahogy a külön cselekményszálak, szereplők és az egésznek a hangulata nem áll össze egy olyan brilliáns történetté, mint az első részben. És ezzel szemben az Infinity-ben még ennyi sem maradt. Kaptunk egy viszonylag jó sztorit (ami mellesleg az előzetes beharangozókhoz képest is egy lebutított változat) és egy néha fárasztó játszótársat magunk mellé, aki mellesleg lőszerraktárként is funkcionál. Zéró harcrendszer, röhejes MI, tök egyforma extra képességek, logikai bukfencek tömkelege, totálisan lescriptelt lineáris pályák, stb stb.
#13
#12: Megszólalt a piszok a köröm alól. Majd ha érvelni is megtanultál, akkor kezdhetsz párbeszédet. Addig jobb, ha csendben figyelsz.
#12
#6: 'meg a 2 is egy mestermu'. Ulj le szepen Emese...

Amugy en nem örülök annak, hogy jön új rész. Az Infinite 2 dlcvel mindent lezártak szépen szerintem... :/
#11
Volt Bioshock infinity???? :O :O Valamiről akkor nagyon lemaradtam...
#10
Jó hír, de nagyon magasan van a léc, és Ken Levine hiánya azért nyugtalanító körülmény.

Amúgy mindhárom Bioshock másban viszi a prímet.

Sztori: Infinite
Gameplay: 2
Atmoszféra, világ: 1
#9
#6: +1
#8
#1: Pont ezt akartam írni, hogy remélem nem olyan lesz mint a 3. Rész.
Önmagát ismételgető aréna shooter volt.
#7
Végre egy jó hír!
#6
#5: A borzalmasan lineáris és egysíkú infinity-hez képest még a 2-es is egy mestermű. Az 1-esnek viszont a nyomába sem ér egyik sem.
#5
#3: Alternatív univerzumból jött, ahol a bioshock 2 az infinity :D
#4
SLi
Én se értem nekem is az volt az első gondolatom hogy úristen de hiszen
CSOInak az infinity is "szódával ment el."
#3
#1: Az hogy létezik?
#2
Nah beérkezett még így év vége előtt a legjobb hír (számomra) !!!! Csak könyörgöm ne legyen igaz a pletyka hogy élő szolgáltatás-szerű vackot akarnak ebből is csinálni!