Új platformokra látogat a Bayonetta és a Vanquish

Miután a Microsoft nem sokkal ezelőtt lelőtte a poént, annyira nem meglepő a Sega mai bejelentése, miszerint PlayStation 4-re és Xbox One-ra költözik a Bayonetta és a Vanquish. A két játék egy csomagban kapható majd.

A múlt heti szivárgást követően a Sega hivatalosan is megerősítette, hogy PlayStation 4-en és Xbox One-on is tiszteletét teszi a Bayonetta és a Vanquish, méghozzá a Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle nevet viselő csomag keretei között. A 40 dollárt kóstáló pakk 2020. február 18-án jelenik meg.

A két játék PlayStation 4 Prón és Xbox One X-en 4K felbontás és 60 fps mellett fut majd, emellett különlegesség a dobozos változat, amely olyan fémdobozban kerül boltokba, amit a Weapons Van által készített artwork díszít majd. A lemezes kiszerelést a bejelentés mellé csatolt előzetes végén is megcsodálhatjátok.

A Bayonetta egyébként PS3-on és Xbox 360-on debütált eredetileg, később azonban Wii U-n, PC-n és Switchen is tiszteletét tette. A Vanquish szintén PS3-on és Xbox 360-on kezdett, azóta azonban csak PC-re jelent meg.

3 komment - szólj hozzá!