A Left 4 Dead is VR-os visszatérést kap?

Egy friss pletyka szerint a Half-Life mellett a Left 4 Dead visszatérésén is dolgozik már a Valve. Ezúttal sem egy harmadik részt, hanem egy VR-os kitérőt kapnának a rajongók. A nagy bejelentésre talán a The Game Awardson kerül majd sor.

Bár a rajongók egy része csalódott volt a Half-Life: Alyx bejelentése után, bőven akadtak olyanok, akiknek bejött az új VR-os irány, így nem meglepő módon pillanatok alatt elkapkodták a játékosok a Valve Index készleteit.

Nagyon úgy néz ki, hogy ők most duplán örülhetnek, ugyanis a Valve News Network szerkesztője, Tyler McVicker a Twitteren arról posztolt, hogy hamarosan bemutatkozik a Left 4 Dead VR-változata is.

A nagy leleplezésre valószínűleg a The Game Awardson kerül sor, ahol egyébként a Half-Life: Alyx kapcsán is kapunk majd újdonságokat vagy látnivalókat.

A Valve News Network csapata egyébként nem először jelentkezett Left 4 Dead VR-információkkal, november végén ugyanis alaposan átfésülték a Steam VR aktuális frissítését és egyértelmű utalásokat találtak a négyfős kooperatív shooter VR-változatának nyomaira.

6 komment - szólj hozzá!