A Left 4 Dead is VR-os visszatérést kap?

Egy friss pletyka szerint a Half-Life mellett a Left 4 Dead visszatérésén is dolgozik már a Valve. Ezúttal sem egy harmadik részt, hanem egy VR-os kitérőt kapnának a rajongók. A nagy bejelentésre talán a The Game Awardson kerül majd sor.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#5
#4: Anno nekem is tetszett, ma már nem köt le. Maga a játék meg szerintem VRban nem lesz más, számomra érdejesebb bem lesz. A coop alapjait meg szerintem két évvel hamarabb a gears már letette.
#4
#3: Az, hogy VR-ra jön ki szerintem elég újdonság lesz :) Amúgy a játék egyedül tényleg nem egy nagy eresztés, bár az túlzás, hogy lelketlen lenne. Megvan a maga hangulata a képi világával és a zenével. Viszont coop-ban játszva haverokkal még mindig nagyon szórakoztató. Lényegében lerakta az alapokat anno minden coop játéknak.
#3
Most bizton sokan megköveznek engem, de én manapság már tökre nem bírom élvezni ezt a játékot. Anno tökre szerettem, sokszor végignyomtam. Manapság viszont szerintem ez a játék olyan üres, érdektelen és nulla, hogy hihetetlen. Kb. a világ leglelketlenebb játékának tartom. De elfogadom, ha bennem van a hiba, de számomra ebből nekem nagyon nem kéne egy 3. rész, max ha gyökeresen megújul.
#2
#1: Amúgy sem volt gyenge, de a vr tényleg biztos dob majd rajta.
#1
nagyon durva elmeny lehet VR alatt!