Új platformokra látogat az Ashen

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Az eredetileg Xbox One-on és az Epic Games Store felületén elérhető játék végre szélesebb körben vált játszhatóvá, mostantól a Steam és a GOG mellett PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is lecsaphatunk rá.

Az Annapurna Interactive soulslike játéka közel egy év várakozás után megjelent PlayStation 4-re, Nintendo Switchre, illetve az Epic Games Store-os exkluzivitás is lejárt, így még a Steamen és a GOG-on is megvásárolhatóvá vált a játék. Sőt, a friss megjelenésnek hála jelenleg 20 százalékos akcióval érhető el az alkotás az összes támogatott platformon.

Üröm az örömben, hogy a konzolos premier csak Amerikát érinti, az európai és ázsiai játékosoknak még egy picit várniuk kell a rajtra; PlayStation 4-en december 16-án, Nintendo Switchen pedig december 19-én lesz a nagy nap. A megjelenéssel együtt a Nightstorm Isle DLC is megérkezett, szóval nem fogunk egyhamar kifogyni a kalandokból.

Egyedül az Xbox One-os játékosok nem járnak jól a változásokkal, ugyanis december 13-tól az Ashen kilép az Xbox Game Pass kínálatából.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...