Predator: Hunting Grounds - jövőre indul a vadászat

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Újabb előzetest és ezzel együtt megjelenési dátumot is kapott a Sony Interactive Entertainment és az Illfonic predátoros alkotása. Az eddigiek alapján roppant könyörtelen harcokra számíthatunk.

Az új trailerben a Predator kapta a főszerepet, megismerhettük, milyen arzenállal ritkíthatjuk majd az emberek sorait, legyen szó akár a Smart Disc pengefegyverről, a lézeres Combistickről, vagy az óriási íjunkról. Mint kiderült, Predatorként fegyver nélkül sem kell túlságosan pánikba esnünk, ugyanis puszta kézzel olyan kivégzéseket hajthatunk végre, amiket még a Mortal Kombat 11 is megirigyelne.

A Predator: Hunting Grounds 2020. április 24-én jelenik meg PlayStation 4-re és PC-re, utóbbi esetében azonban kizárólag az Epic Games Store felületéről lesz lehetőségünk a játék indítására. Az igazi Predator-fanok előrendelhetik a játék Digital Deluxe Edition kiszerelését is, melyben nem csak PlayStation témájú skineket kapunk pluszba, hanem még a Predator: Hunters címet viselő 120 oldalas, Dark Horse-képregény digitális másolatát is.

3.
3.
godach
#2: Ebbe a századba mindenkit beengednek? :o
2.
2.
JohnSpartan
#1: "Predator: Hunting Grounds egy aszimmetrikus felállású multiplayer játék lesz, melyben kooperatív és kompetitív kihívások egyaránt várnak majd a játékosokra."

Full multi game lesz, hasonló felépitéssel mint az "Evolve".

Nekem egyre jobban tetszik, főleg hogy cast-ok is lesznek benne és magadra tudod majd szabni a karaktereket mint Predi mint Kommandós oldalon.

Igaz hogy nem nagy eresztés alapvetően a game, de fanoknak kötelező.
Amúgy nálam az AVP 2010-et semmi nem űbereli!!! A multija egyenesen zseniális volt és még single is volt benne.
1.
1.
AmreyP
Ez ilyen online móka lehet,minimal single player résszel? AVP2 ota nem volt jo single játék a témában :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...