Így fest akció közben a Resident Evil 3 remake

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 11.
  • Videó
Link másolása
Alig egy napja jelentették be a Resident Evil 3 felújított verzióját, máris megérkezett az első gameplay felvétel, és hozzá némi fejlesztői kommentár pár igazán érdekes új információval.

A tegnapi State of Play során leleplezett Resident Evil 3 remake kapcsán már az előzetes alapján megállapítható volt, hogy a Resident Evil 7, a Resident Evil 2 remake és a Devil May Cry 5 fejlesztése során bevetett RE Engine-t használja a Capcom, de mostanra végre ezt hivatalosan is megerősítették.

Emellett kiderült, hogy a multiplayeres bónuszként érkező Resident Evil: Resistance is szervesen kapcsolódik majd a sztorihoz, abból ugyanis megismerhetjük majd az Umbrella-projekt eddig titkolt kísérleteit is, melyeket Raccoon City peremvidékén hajtottak végre.

A Resident Evil 3 remake 2020. április 3-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

10.
10.
Tibi80
Jujjj de jó...nagyon várós.... instant vétel a game...
9.
9.
ChrisKing84
Jól néz ki az a Jill szobor.. megveszem :)
6.
6.
sanada
#1: Nem kevés idő. RE2-nél azért volt több, mert nulláról kellett felhúzni egy új motorral. Most, hogy a RE2 stabil alapjai megvannak, arra már könnyű építkezni.
4.
4.
Matt8888
#1: Szerintem azért volt kevesebb idő, mert amiket elkészítettek már a 2. részhez azokat az "asset(s)"-ket már némileg könnyebben tudták pakolgatni, Nem kellett mindent az elejéről kezdeni.
2.
2.
godach
#1: Nekem úgy rémlik, hogy még meg sem jelent a kettő amikor már mondták, hogy csinálják ezt is (pletyka szinten)
1.
1.
Anti4730
Azt nem ertem, hogyha a resi 2 harom evig keszult, es most jott ki egy eve, akkor es csak masfel evig se csinaltak mire kijon. Nem keves ido ez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...