Next-gen játékként tér vissza a Commandos

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Az 1998-ban útjának indított, majd közel egy évtizeden át a taktikai játékok fejlődését meghatározó franchise a hamarosan érkező remasterr mellett teljes értékű folytatással tér vissza a következő generációban.

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, 2020. január 24-én felújított formában érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Commandos 2, ám a friss értesülések szerint ezzel közel sem merültek ki a széria körüli újdonságok.

A Kalypso Media friss közleményében ugyanis bejelentette, hogy időközben már neki is láttak a következő Commandos-játék fejlesztésének, mely a tervek szerint PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Scarletten lesz majd elérhető. A játékot a kiadó egy új fejlesztőcsapata készíti, amely Frankfurtban üzemel.

A szóban forgó játékról egyelőre nem árultak el további részleteket, szóval a megjelenési dátuma és a pontos címe mellett például azt sem lehet tudni még, hogy a klasszikus felülnézetes struktúrát követi-e majd a játék, vagy újból a 3D-s akción lesz a hangsúly, mint amivel a 2006-os Commandos: Strike Force-ban is találkozhattunk.

6.
6.
Aborg
Ez a kep itt szerintem a harmadik reszbol van (ami szamomra csalodas volt).

A kettes volt a legjobb, azt sokszor vegigjatszottam, meg a legnehezebben is.
5.
5.
PS4jacksony
Ez a játék korszaka egyik legjobbja volt szeretettel várom :)
4.
4.
user101
Imádtam én is az összeset, de főleg az első kettőt játszottam "rongyosra"... Nem tudom, lesz-e erőm hozzá, mert mostanában már nincs se időm, se energiám ( és kedvem se sok ) RTS és hasonló, 'lassú, hosszadalmas, időgyilkos' cuccokkal játszani.
3.
3.
Hanoi
Fiatalságom egyik legmeghatározóbb RTS-e! Mi mindent tanultam a második világháborúról! :D viccen kívül, egy nem remake még jól jöhet.
2.
2.
Gorrister
Remélem klasszikus taktikai rts lesz és nem egy tucat WW2 shooter.
1.
1.
godach
Jobbnál jobb hírek a héten.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...