Az Xbox Lockhart lassabb lehet az Xbox One X-nél

Jelenleg megint úgy fest, hogy igaznak bizonyultak a korábbi hírek, és a következő generációban is két különböző konzolmodellel készül a Microsoft. Most kiderült, mire lehet számítani a lassabb gép kapcsán.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#11
Törölt felhasználó
#10
Én mindenképpen befizetek majd egy erősebb ps vagy boxba.
#9
Amúgy úgy tűnik, a Microsoft is belátja, hogy kellenek a húzócímek, nem? Vagy csak én vagyok túl pozitív...
#8
Az nem MUTIplatform, hanem MULTIplatform, jó?
Na azé! Figyejé!
;)
#6
Na tessék. Mondjuk szerintem, ha azt mondják, hogy 4 Tflops, akkor az annyi lesz, a többi csak körítés hozzá. 4 tflops azért a sima (nem Pro) PS4 erejéhez mérve is lazán több, mint a duplája, a sima Xbox One-nak meg konkrétan a triplája. Mondjuk így gamepass automatának, meg streamer eszköznek el tudom képzelni, mint olcsó változat. De én már csak emiatt is mind a Sony, mind a MS erősebb gépeire vagyok roppant kiváncsi. 12 Tflops mi? Nagy érdeklődéssel követem az eseményeket :)
#2
XBOX 1 X 6 Tfloppos GCN alapú, Lokhart 4 Tfloppos RDNA alapú Navi. Mást jelent. Körülbelül hasonló erejű lessz.
#1
Leszarom... Legyenek végre játékok, ne csak egy alternatív platform legyen, amin játszatunk a mutiplatform játékokkal...

Vagy szűnjön meg a brand hardware részlege és legyen az xbox márkanév maga a gamepass... Vagy még jobb: vegye meg az MS a Valve-t, de úgy, hogy nem ugatnak bele és legyen része a windowsnak végre... :)))